drselçuk arkadaşım ben aldığım günden bu güne 1 ayı geçti çok memnunum nazar değmesin süper cihaz 64 bit vista yüklü nod 32 antivirüs var ısınma yok denecek kadar sesiz çalışıyor hiç bir sorun yaşamadım tavsiye ederim
bu modeli almayı planlıyorum arkadaşlar sizce nasıl kullanan varmı?
mrblar arkdaşlar Casper CPG-C900-8E05 model laptobum var şöyle bir sorunum var kapağını kapatırken laptoptan yada elimi klavyenin üstüne yaklaştırınca yüksek frekans sesi gibi bir ciyaklama sesi geliyor mikrofonu devre dışı bıraktığım zaman sorun halloluyor yada hoparlörün sesini kıstığım zaman yine halloluyor ama bunun çözümü yok mu yardımcı olursanız çok sevinirim
Slm Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum izninizle. Benim makinada aşağıdaki gibi
Casper NIRVANA 15.4" CPM-P860-4K15
• Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi - Intel® Core ™ 2 Duo İşlemci P8600 - İşlemci hızı 2.40 GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB - Intel® PM45 Chipset - Intel® PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı • Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium • 4 GB DDR2 800 MHz Bellek • 320 GB SATA Harddisk • 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran • 1024MB Geforce 9600GS Turbocache Ekran Kartı (512MB Ayrılmış Bellek) • 2.0MP Web Camera • DVD ± RW DUAL • Bluetooth • PCI-e Mini Card • Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD) • 2X USB 2.0 port, 1X eSATA Combo, 1X HDMI • Li-ION smart battery
hoşgeldin xmonte
@xmonte Hayirli olsun gule gule kullan. Nasil peki makinandan memnunmusun? Ilk izlenimlerin nasil? Bu sorulari sormamdaki amac daha sonraki alacak arkadaslara guncel bir bilgi olmasi, yanlis anlama lutfen.
Ben de Casper Nirvana 4M35 modelini kullanıyorum..Çok memnunum..
keşke biraz daha bu yerli üreticimize sahip çıkabilsek ve onlarda tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik konfigrasyonlar koysalar makinelerine bi gt 130 veya 4650 ekran kartı gibi. Genelde baktığım mağazalarda 9600 gs ve g 105 m ekran kartlı modelleri oluyor ve bu nedenle tercih edilmiyorlar. not: Markayı kesinlikle kötülemek gibi bir düşüncem yok benimki sadece bir istek. saygılar
keşke biraz daha bu yerli üreticimize sahip çıkabilsek ve onlarda tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik konfigrasyonlar koysalar makinelerine bi gt 130 veya 4650 ekran kartı gibi. Genelde baktığım mağazalarda 9600 gs ve g 105 m ekran kartlı modelleri oluyor ve bu nedenle tercih edilmiyorlar. not: Markayı kesinlikle kötülemek gibi bir düşüncem yok benimki sadece bir istek. saygılar
Bu dedigini hepimiz dort gozle bekliyoruz :) Windows 7 den sonraki modellerden umitliyiz.
selam arkadaşlar bende de casper cpm-t430-3f15 var 7 aydır kullanıyorm ve pc her yönü ile tatmin etdi beni hiçbir problem yaşamadım yanlız tek problem düşük ve kritik pil sesli uyarısı yok bilgisayarda kayıttan yurutme aygıtlarından acıyorum ancak pc yıne uyarı vermıyor bu konuda bılgısı olan var mı tesekkurler soru ve cevaplarınızı beklıyorum
Casper Mini PC CMP-N230-3K00W Arkadaşlar bilgisayarım eski ve sürekli sorun çıkardığından aşağıda bahsettiğim modeli düşünüyorum tavsiye ve düşüncelerinizi yazabilirmisiniz? (çocuklarım basit oyunlar oynuyor, interneti kullanıyorlar, bilgisayarı lcd tv nin yanına koyuyorum ve bilgisayardan divx filmler izlemek istiyorum. Eski bilgisayarımın bilgileri : INTEL PENTIUM 4 CPU 2.40 GHZ 2.42 GHZ, 448 MB RAM WINDOWS XP PROFESSIONAL VERSION SERVICE PACK 3
almak isterdiğim bilgisayar : http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=2135 Casper Mini PC CMP-N230-3K00W İşlemci : Intel Atom N230 İşlemci, İşlemci hızı 1.60 GHz Ön Bellek : 512 KB L2 Cache, 533 Mhz FSB İşletim Sistemi : Orijinal Microsoft Windows 7 Premium Bellek : 3 GB 800 Mhz DDR2 Harddisk : 160 GB SATA Monitör : Mönitör Dahil Değildir. Ekran Kartı : 256 MB Nvidia 9400M Mouse : Logitech Kablosuz Mouse Klavye : Logitech Kablosuz Klavye Ethernet : Gigabith Ethernet Kablosuz Ağ Bağlantısı : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g- DVI Port : Var VGA Port : Var HDMI Port : Var Usb Port : 6 x 2.0 Usb Hediye : Nod32 Antivirus, Antispam&Firewall Programı Diğer : Kulaklık & Mikrofon Girişleri Boyutlar : 15 x 17 x 2 cm Usb : 6 x Usb 2.0
quote:
Orijinalden alıntı: xmonte
Slm Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum izninizle. Benim makinada aşağıdaki gibi
Casper NIRVANA 15.4" CPM-P860-4K15
� Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi - Intel® Core � 2 Duo İşlemci P8600 - İşlemci hızı 2.40 GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB - Intel® PM45 Chipset - Intel® PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı � Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium � 4 GB DDR2 800 MHz Bellek � 320 GB SATA Harddisk � 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran � 1024MB Geforce 9600GS Turbocache Ekran Kartı (512MB Ayrılmış Bellek) � 2.0MP Web Camera � DVD ± RW DUAL � Bluetooth � PCI-e Mini Card � Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD) � 2X USB 2.0 port, 1X eSATA Combo, 1X HDMI � Li-ION smart battery
aynı makına bendede var 3 aydır kullanıyorum cokta memnunum :):):):)
en kısa zamanda Casper Nirvana CPQ-I720-4L25 modeli ile aranıza katılacağım bende :) Önsiparişi verdik bakalım.
Hayırlı Olsun
UP.
arkadaşlar şuraya yazılanları okudumda ya dedim çoğu casperden komisyon alıyor ya da gerçekten şanslılarmış makineleri iyi çıkmış..bundan yaklaşık 2 sene önce 1800tl civarında ki Türkiye şartlarında oldukça iyi bir para ödeyerek vatan bilgisayardan casper cpr 2200 model bir laptop aldım..yaklaşık 1 sene gerçekten hiçbir sorun çıkmadı ancak gelin görün ki 1 senenin ardından makine adeta sorun yumağına dönüştü..önce ekran kartı hatasıla servise götürdüm fan tozlanması teşhisiyle ve yapıldığı söylenerek 3 gün sonra geri aldım ancak 2 gün sonra aynı hatayı verdi tekrar götürdüğümde anakartın yandığı söylendi ve tam 26 iş günü laptopumu alıkoydular ve mağdur ettiler neyseki geri aldığımda düzelmişti ama bu düzelmede geçiciymiş ki 2 ay kullandıktan sonra askere gittim ve yaklaşık 6 ay askerdeyken doğru dürüst kullanılmamasına rağmen geldikten 10 gün sonra bu defada taktıkları anakart sorun çıkardı ve şu an bilgisayarımda güvenli moddan başka bir şekilde açılmıyor ve ekran görüntüsü berbat bir halde tabi garanti bittiği için götürmek içimden gelmiyuor muhtemelen gene 1-2 ay alıkonacak ve fahiş fiyatlarda masraf çıkartıcaklar üstelik geri aldığımda tekkrar bozulma ihtimali çok yüksek anlayacağınız Türkiye nin prestiji casper laptopu 1 sene kullanabildim adam gibi hemde 1800tl gibi bir ücret ödeyerek benim babam bu parayı 3 ayda kazanıyor arkadaşlar lütfen ama lütfen casper almayın diyorum ben pişman oldum ve bu ülkede kimse bu kadar açık ve net bir şekilde suistimal edilemez casper türkiyenin prestiji değil yüzkarasıdır..
slm arkadaşlar bendede casper nirvana aw-tkt 6600 e pc misal bitcomet programını indirdim kurmak için tıkladıgımda ise web yardımı veya listeden program seçin diye bir taplo çıkıyor ve devamını getiremiyorum yardımcı olabilirmisiniz saygılar ... Teknoloji : Intel Centrino Teknolojisi İşlemci : Intel Core 2 Duo T6600 İşlemci Hızı : 2,20 GHz, 2MB L2, 800 MHz FSB Bellek : 4 GB Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : 512 MB (1024 MB Paylaşımlı) Ekran Boyutu : 15,4" Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 Ethernet : Var Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Var Bellek Tipi : DDR2 Model : NIRVANA CW-TKT6600E Ekran Özelliği : WXGA TFT Grafik Tipi : Geforce 9600GS Turbocache İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD-RW Pil Tipi : Li-Ion Menşei : İthal Sabit Disk : 320 GB Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Tv-out Çıkışı : HDMI Wireless : Var Kart Okuyucu : Var Dahili Kamera : Var Usb Bağlantı Adedi : 2 Yazılım : Windows Vista Home Premium
casper celeron m900 işlemcili laptobu alınır mı sizce ? bi arkadaşım kullanıo şimdilik memnun. bi de sizden dinliim dedim
quote:
Orijinalden alıntı: turklucky
Arkadaşlar
Casper kullanıcılarını aynı çatı altında toplamak istedim. Bende bir casper kullanıcısıyım. Bendeki model;
Casper NIRVANA 15.4" CPM-T955-4K15
• Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi - Intel® Core ™ 2 Duo İşlemci T9550 - İşlemci hızı 2.66 GHz, 6MB L2 cache, 1066 MHz FSB - Intel® PM45 Chipset - Intel® PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı • Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium • 4 GB DDR2 800 MHz Bellek • 320 GB SATA Harddisk • 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran • 1024MB Geforce 9600GS Turbocache Ekran Kartı (512MB Ayrılmış Bellek) • 2.0MP Web Camera • DVD ± RW DUAL • Bluetooth • PCI-e Mini Card • Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD) • 2X USB 2.0 port, 1X eSATA Combo, 1X HDMI • Li-ION smart battery
benimkisi seninkinin bir alt modeli 9300 m gs li modeli ben 9600 lü modelini istemiştim para yetmemişti :P
benimkinin performansı berbat ötesi sadece company of heroes ve need for speed underground da 1024 * e çıkmıştım .
9600 lü modelinin arasında ne kadar fark olduğunu merak ediyorum sanırım 10 15 fps fark vardır oyunlarda .