Şimdi Ara

CASPER ISINMA VE FAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1 sene önce casper nirvana leptop aldım. i5-2430m 2.40ghz 8gb ram 3 gb ekran kartım var en başlarda bi sıkıntı yoktu ama son 3-4 aydır aşırı derecede fan sesi geliyor ve fanın olduğu yere el değmez oluyor hiç birşey açık değilken cpu %10 %20 arasında gidip geliyor aldığımda istediğim kadar oyun açayım en fazla %8 i görmüştüm bide format atmama rağmen bilgisayarın rami boşalmıyor bi türlü bilgisayar 20-30 sn de açılıyordu 3-4 ayda 2-3 dakikaya kadar çıktı süre bide hiçbirşey yüklü değilken yani. Artık oyun oynamayı bırak film bile izleyemiyorum korkudan yurtda kalıyorum arkadaşlarım bile rahatsız oluyor. satış bayiisine gittim benden para kesiyorlar dedi sen istanbula gönder dedi ne memnuniyet kaldı ne bişey aldığıma alacağıma pişman oldum millet 1000 tl lik laptopla canavar gibi oynuyo ben açamıyorum korkudan bazen kırasım geliyor sizce ne yapmalıyım sistemden kaynaklanan bişey varmıdır kendim sisteme göndermeden düzeltebilir miyim çünkü istanbula yollasam 1 aya anca gelir dediler.bilgisayarın rami şuan %24 dolu hiçbirşey yüklü değil. home pro yüklü bilgisayarda ondan da kaynaklanıyor olabilir mi? yükselteyim mi?

• Fanını temizlet.
  • garanti kapsamına girmiyo servis açmazsa ondan korkuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.