Bildirim
casper driver sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
casper@casper.com.tr adresine bir mail gonder istersen. -
modemın drıverını casper dısındakı sıtelerde nasıl arıyorsun...
adı modelı markası belli mi yani.. -
modemin markası belli değil onun için casper sitesinde bu modelin driverları varmı diye baktımma yok modemin markasıda belli değil -
aida32 indir
al sana link
http://files4.majorgeeks.com/files/a428bc20ca44f5d446cee54837b4fd6f/systeminfo/aida32pe_393.zip
belki yardımcı olur sana -
kırgız bu link kırık çalışmıor. -
aida32 nin ücretli sürümü budur...http://www.lavalys.com/ -
burda driver nerde ? -
bu sistemin hangi tür model modem kullandığını size söyliyecek program buradan öğrendiğiniz modeli google yazın sürücüsünün internetten üretici sitesinden indirebilirsiniz.. -
google dan aida32 windows
X versiyn deriver diye aratırsan sana internet üzerinde bulabileceğin tüm siteleri listeler.quote:
aida32 -
aida 32 yi kurdum fakat orda aygıtlarda pcı modem die gösterio aygıt yöneticisinde ki gibi tanınmamış soru işaretli şekilde üstüne tıkladığımda sürücü kaynakları irq ve port nosu faalan gösterio bu program tanıtılmış olan aygıtların dediğiniz gibi ismini modelini falan gösterio modem burdada pci modem olarak tanınmamış şekilde gözüküo bunun başka bi yolu programı falan varmı? -
conexant ın sitesinde modem markası sorgullayan bir program indirdim programda
NUMBER OF MODEMS FOUND = 1
MODEM #1:
PCI CONFIGURATION INFORMATION READ:
VENDOR ID : 1039
DEVICE ID : 7013
SUBVENDOR ID : 1071
SUBDEVICE ID : 8575
REVISION ID : A0
DEDUCED INFORMATION:
VENDOR NAME : SIS
DEVICE NAME : SIS (AC '97 MODEM)
SUBVENDOR NAME : UNKNOWN
MODEM TYPE : UNKNOWN
WINXP INBUILD SUPPORT : NO
bu şekilde gösterio bu modeli driver guide da aradığımda conexantın hsf ac97 die driverini indirdim bu driver CXT AC LİNK Modem for SİS die tanıdı fakat modem yine çalışmıo modemi sorgula dediğimde Modemim bağlı olduğu bağlantı noktası açılamadı.Donanım çakışmasından kaynaklanıyor olabilir die hata verior ve nete de bağlanmıor. acama bizim modem sis driver conexant ın olduğu için olabilir mi?Yardım lütfen çıldırcam.
-
www.jetta.com a gir.
7855 modelini bul ve vbütün driverları indir.
mitac , jetta ve casperlar aynı notebooklar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X