Şimdi Ara

CASPER D97 KASA değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Casper'ın çıkardığı ve yanında oyuncu klavye, mouse verdiği hatta monitörüde benden dediği kasa hakkında bir kaç sorum olucak.içindeki özellikler bakımından güzel gözüküyor.Fakat kafamı kurcalayan şey bana ucuz gelmesi.GTX970 ve İ7 4790K işlemcili ve 120gb ssd modeli casperstoreda KDV dahil 4604 lira.Ben ekran kartı, işlemciyi, harddisk, rami (16gb), anakartı ve güç kaynağını topladığım zaman 5bin lirayı buldu ve Casper bize monitör mouse ve klavye dahil 4600 liraya satması çok garibime gitti yakın zamanda sistem toplıycaktım fakat bu kasa kafamı karıştırdı, alınır mı sizce ? Özelliklerin devamını aşağıda ki resimde görebilirsiniz (fotoğrafta sıkıntı olduda fotoğrafı yakınlaştırırsanız sevinirim)

CASPER D97 KASA değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peacee34 -- 1 Şubat 2015; 15:51:16 >

• up....
  • Aynı şey için başlık açacaktım. Tolga Cem bu kasanın kutu açılışını yapmış. İçindeki kullanılan bileşenleri tek tek saymış, hepsi markalı ürünler. 750watt güç kaynağı var. Ama ekran kartı referans tasarımmış. Ses yapabilir.

2tb hdd+120 gb ssd markaları ne bilmiyorum.

Biraz önce vatandan i5li ve 1600mhzlı bir sistem topladım, fiyatı 4.000i çok rahat geçti. Bu anakart yanılmıyorsam 3000mhz. ama sistemde kullanılan ramlerin frekansı nedir bilmiyorum. 16 gb bellek kullanmışlar. ama frekans aralığı düşük olabilir.

Kağıt üzerinde güzel duruyor. Casper diye uzak durun yorumlarından ziyade işi bilen arkadaşlar yorumlarsa bu sistemi iyi olur.
  • Kesinlikle katılıyorum kardeşim. Tolga abininde dediği gibi casper bizim için toplamış.Ayrıca belleklerde ddr4
  • peacee34 kullanıcısına yanıt
    Kutu açılımı yaptıkları pc özel versiyon. Yani hazır kit değil. Hazır kitin içinde neler var bakmak lazım. Ankarada inceleyeceğim bir yer bulursam bakarım. Zira her casper storeda yoktur bu pclerden.

klavye mouse ve monitör işe yaramazdır. Monitörsüz fiyat düşmüyorsa yine alınıp, mutfağa falan konur tv niyetine kullanılır çıkışları falan yeterliyse. Onun dışında asus veya philips 1ms. tepki süreli bir monitör ve logitech gaming set mutlaka alınacak.
  • Bende yakından ilgilenmeye başladım.Tolga abi incelemede ddr4 dedi fakat casper site ve kataloğunda öle bi seçenek yok.
  • Up up up... Arkadaşlar anlıyan yada daha önce casper kullanan varsa bi el atsın çok tereddütte kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erdiyle kaan detaylı incelemisti. Dhvideo gir bak. Ovideo sana yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maldan adam

Erdiyle kaan detaylı incelemisti. Dhvideo gir bak. Ovideo sana yeter

aynen dh daha ayrıntılı vermiş ben sahsen casper die onyargılı degilim zira onceki senelerde yaptıkları kazıklayıcı strateji bunda yok ve gunah kecisi ilan etmeye gerek yok
    kimse videodaki sistemi o fiyata toplayamaz oem parakende fiyatları ortada ben bu sistemi iyice arastırıp kullananlardan fikir alma taraftarıyım. cunku dh daki video sonunda en son oyunların butun ext. ayarlar ve antialiasing 16x hersey ful ayarda 40 fps altına dusmuyor eksion sahnelerde bile bu bende göz doldurdu sahsen ve onumuzdeki 5 yıl bile rahatlıkla ful ayarlarda goturebilen bilesenlerden olusuyor. .
    ayrıca youtube da shiftdelete kanalından d900 acılıs videosuda mevcut

• Evet dediğiniz 2 videoyuda izledim. Konuyu açmamdaki sebep heryerde casper'a karşı bir önyargı bir laf söleme çabaları falan o yüzden o kadar para veripte pişman olmak istemezdim.Bende biliyorum kötü olduğunu ama bu pc başka pc
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacee34

Evet dediğiniz 2 videoyuda izledim. Konuyu açmamdaki sebep heryerde casper'a karşı bir önyargı bir laf söleme çabaları falan o yüzden o kadar para veripte pişman olmak istemezdim.Bende biliyorum kötü olduğunu ama bu pc başka pc

biraz daha sabır bekleyip gorucez ben gerekirse gidip satış bayii leriyle gorusucem. eger alnındaki lekeleri bu pc ile temizlemeye calısıyorlarsa yalnıs yapıyorlar. cok uc bi başlangıc cunku
    ben alırım kımseyi dinlemem yok boyleymiş yok söyleymiş oem parcalarıda bunlar uretmıyor ya. saten intel ile casper anlasmalı boyle firmaları koruyor destek veriyor intel her konuda bu daha cok hosuma gidiyor benim. .

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.