Şimdi Ara

Casper CTA E07-13A Guncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazilim guncellemesi var diyor indiriyorum tablet uzerinden ama nasil yuklenecegini cozemedim bilen var mi?

Android surumu 4.1.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycp322 -- 2 Ekim 2013; 20:46:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorun bende de var "installation aborted" uyarısı alıyorum yükleme bittikten sonra. yardımlarınızı bekliyoruz
  • ege1903 E kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkteki dosyayı indirip.Bilgisayar üzerinden update yapınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_83540772/tm.htm
  • Formatlama ve Güncelleme iki şekilde yapılabiliyor.Birincisi harici sdkartla(hafıza kartı). ikincisi bilgisayara bağlayarak. Bunların dışında tablet kendi hafızasına güncelleme dosyasını(update.zip) indirse bile güncellemeye gitmiyor.Hata mesajı veriyor.Bilgisayarla Casperin sitesinden yazılımı indirin.Sitede 3 paylaşım var.Bunların biri sd kartla yükleme yapmak için diğeri (pc) yazan bilgisayarla.Pdf yazan ise sadece döküman.Sd kartla update yada format yapanlar sd olanı indirip hafıza kartının içine yüklesin(sıkıştırılmış olarak inen dosyayı sd karta açın).Diğer yöntemde usb den tableti bilgisayara bağlıyorsunuz.Sd kartla yapılan yüklemede bataryanın en az yarım olmasına dikkat edin.Bilgisayarla yapılan yüklemede ise yükleme esnasında usb ara kabloyu çıkarmayın ve bilgisayar kapanmamasına dikkat edin.Aksi takdirde tabletiniz çöp olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral09 -- 14 Ocak 2014; 15:45:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus x553m driver sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.