Şimdi Ara

Casper CNY Kasa kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Casper notebook uzun zamandır ilgimi çekiyor. CNY kasa resngi çok hoşuma gitti (GRİ)
    Eğer CNY model kasa kullanan var ise bir zahmet yüksek kaliteli video çekip notebook'u tanıtabilirler mi?
    Google'de bile çıkmıyor youtube'de CNY Casper 1 tane yok. casper.com.tr sitesinden kendi resimlerine bakıyorum orada şık duruyor ama resimler çok küçük.
    Dokunmatik multimedya tuşları harikulade bir şey ! Casper gerçekten ilgimi çekiyor yalnız acayip şikayetler görüyorum forumda ve fiyatı gerçekten çok uygun.
    Hem bu kadar uygun olup hemde peşin fiyatına 12 ay taksit yapmasıda harikulade bir şey !
    Casper bilgisayar alacaksanız "www.casper.com.tr" den alın en azından kendileri teslim etsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiJoN -- 22 Ekim 2012; 7:57:25 >

• casper almamalısın

Orijinalden alıntı: ismailcbk

casper almamalısın

Casper bu kadar düştü mü ya
  • alacağın modelde o tuşların varlığını araştır derim çünkü bende o tuşlar yok siyah plastikle kaplı boş orası diğer yerleri idare eder tuşları güzel i7 3630 işlemci var ısınma sıfır eski asus i7 740 işlemcideki ısıyla kıyaslarsan 5'de bir ısınma mevcut çok kaliteli değil plastik ancak kötüde değil zamanla anlaşılabileceği için şimdilik fiyat performans çok uygun ben işin açıkçası riske girerek aldım herkes şikayetçi şuan için memnunum muadillerine göre 500 tl ucuz birtek monster markadan bahsediliyor fiyatı yakın o konuda bir bilgim araştırmam yok, dediğim gibi alacağın modelde o tuşlar varmı önce ona bak
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.