Şimdi Ara

casper CN-VSY4702A için ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar laptop almak istiyorum ve uzun arastırmalardan sonra casper CN-VSY4702A almaya karar verdim öneriniz nedir özellikle kullanan arkadaslar varsa yorumlarını paylaşabilir mi? Maddi durumumdan dolayı sınırım 1800 tl oldugu için en iyi fiyat sistem özelliklerini verdiği için bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Sistem özellikleri:
    İşlemci Markası Intel
    İşlemci Teknolojisi Core i7
    İşlemci Hızı 2.2 GHz
    İşlemci Numarası 4702MQ
    Ram Özellikleri
    RAM Kapasitesi 8 GB
    RAM Tipi DDR3
    Ekran Özellikleri
    Ekran Boyu 15.6 inch
    Ekran kartı
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    HDD Özellikleri
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Grafik Kart
    Ekran Kartı Chipseti GT745M
    Hafıza Bus Hızı
    Optik Sürücü DVDRW
    Sensör
    Çözünürlük 1366 x 768
    Diğer
    İşletim Sistemi Windows 8

• Yahu uzak durun şu casper'dan diye diye dilimizde tüy bitti be kardeşim. Böyle kandırıyor casper insanları işte aaa ne güzel i7 li sistem diğer markaların eş değer özellikli makinelerine göre yarı fiyatına. Peki kendine sordun mu kardeşim acaba neden bu fiyata? Çünkü senesi dolmadan elinde kalacak o yüzden. Bu casper bölümünü bir iyice incele, sonra bir teknoloji markete git casper ve diğer markaların kasa kalitelerini bir incele sonra karar ver. Bu fiyata bu sistem iyiymiş diyip alırsan diğer uyardığımız arkadaşlar gibi sende kafanı taşlara vurursun demedi deme. O fiyata çok rahat samsung, asus veya dell gibi cihazlar alabilirsin haa i7 olmazda i5 olur 2 gb ekran kartı olmazda 1 gb olur seninde kafan rahat olur. Uzun yıllar rahat şekilde kullanırsın yok casper ı alırsan menteşesi sallanmaya başladım mı yetkili servis sana pc yi yerinden oynatmayın kapağını açıp kapatmayın der sende ne diyor bu manyaklar dersin. Karar senin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.