Şimdi Ara

Casper CN SErisi GT 840M (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar cümleten selâmün aleyküm bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum bana en uygun olan ise bu notebookhttp://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vsm4210xa-core-i5-4210m-26ghz-6gb-500gb-hdd-156-2gb-w10-notebook.html#genel-bakis sorunum şu arkadaşlar bu notebook da wifi yok mu? Ve sizin bu fiyata yakın önerebileceğiniz notebook var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disturbatooo D kullanıcısına yanıt
    Var tabiki de... Benim bu fiyata başka önereceğim Laptop yok ama şimdi daha fazla ver asus al diyenler gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkb

Var tabiki de... Benim bu fiyata başka önereceğim Laptop yok ama şimdi daha fazla ver asus al diyenler gelir.

Linke ki laptop hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kullanıyorum ve memnunum dostum. Yamuğu olmadı şuana kadar. Bu fiyata bundan performanslısı zor gözüküyor zaten.

• quote:

Kullanıyorum ve memnunum dostum. Yamuğu olmadı şuana kadar. Bu fiyata bundan performanslısı zor gözüküyor zaten.

Aynen hocam bende öyle düşünüyorum ama insanımızda casper a karşı negatif bi bakış açısı oluşmuş ayrıca bu benim ilk laptopum olacak ve bu fiyata bunu almak en mantıklısı geliyor sorduğum zaman kafam acayip karışıyor herkes o kadar çok şey söylüyor ki ne yapacağımı şaşırdım ama sen kullanıyorsan ve iyi diyorsan alayım o zaman ama yıl başını beklemeyi düşünüyorum indirim falan olabilir diye

Bekle olur diye düşünüyorum, ben fanatiklik yapmam dostum paran bu kadarsa bunu alman mantıklı alınca sıkıntı çıkarmıcak garantisi veremez kimse bende bir sorun yok...

Alırsan ilk aldığında güç modunu değiştirmeyi unutma yoksa güç tasarrufunda geliyor ilk laptobunsa benim gibi bi hafta neden kasıyor bu bilgisayar diye dolaşırsın forumda.

• casper=ucuz etin yahnisi ne beklersinizki
  • quote:

Bekle olur diye düşünüyorum, ben fanatiklik yapmam dostum paran bu kadarsa bunu alman mantıklı alınca sıkıntı çıkarmıcak garantisi veremez kimse bende bir sorun yok...

Alırsan ilk aldığında güç modunu değiştirmeyi unutma yoksa güç tasarrufunda geliyor ilk laptobunsa benim gibi bi hafta neden kasıyor bu bilgisayar diye dolaşırsın forumda.

Eyvallah hocam yorumların için Sağol

• yanimda usb içinde gpu-z programıyla gittim carrefoursaya ekran kartına bakmak için sonuç hayal kırıklığı gt840m ekran kartı 64bit
  • Ne sanıyordun merak ettim 1500 TL ye gt 850m mi? Bu fiyata diğer markalara bakarsan ben daha bu haftasonu bu fıyat bandında gt820m li Laptop gördüm. Neden savunma gereği duyuyorsam.

• mrkb kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam, bu fiyata alınabilecek en iyi pc lakin marka faktörü var. Bu ürünü öğretmen arkadaşım için araştırıyordum ama casper diyince direk almam dedi arkadaş, önceki dönemde casper ile yaşadığı problemlerden dolayı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.