Bildirim
CASPER CN-KTP450B NOTEBOOK HAKKINDA BİLGİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sizin aldığını netbook muhtemelen dahili intel hd3000 garfik kartı işlemci olarak n450 1gb ram vardır yapmanız gereken detaylı bilgi için başlat menüsüne dxdiag yazın sistem özelliklerini detaylı yazar.ekranı 10.1'' ekrana sahip normalde netbookların pilleri eski serilerde 4-5 saat gider tabi bu ne kadar eskidiğine göre değişir pil yıpranmasına göre daha da azalmış olabilir. -
Yok yav o kadar da değil.dual core t4500 2,30,256mb paylaşımlı 250 harddisk,2 gb ddr2 ram.ben sadece pili ekranı falan diom ne tam özellikleri.o kadarlık ben de biliyorum yani.ekranı 14 yada 15 sanırım. -
işin açığı çok eski bilgisayar ve dediğiniz gibi sağlıklı bir bilgide yok bu modele belki yanlış yazdınız netbook çıkıyor eski model muhtemelen pili az gider deneyerek öğrenirsiniz ancak birde ısınma sorunu varmı diye baksanız çok iyi olurdu normal kullanacaksanız sorun oluşturmaz ama ufak tefek oyunlarda ısınma yapabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X