|
Selamlar, Cuma indirimlerinden günlük işler için başlıkta belirtilen modeli aldım. Ara ara kullanıyorum ve laptopu açmaya çalıştığım zaman siyah ekranda ( Casper yazısı) kalıyor, sonra çat diye kendi kendine kapanıyor. Güç düğmesine basılı tutuyorum güvenli moda geçiyorum açıyor. Yeniden başlat dediğimde şansa bazen açıyor bazen de tekrar güvenli moda almam gerekiyor sonra açılıyor vs. Geçen gün yarım saat uğraştım güç bela açıldı. Güç kablosunu takınca açtı fakat zaten %25 şarjı vardı. Çoğu zaman da normal açılıyor, bir şey yapmama gerek kalmıyor. Birçok kişinin bu ve benzeri problemle karşılaştığını okudum satıcı sitelerinde ve Youtube de. Şöyle bir yorum yapılmış, bana MH lerinin verdiği cevap saçma geldi. Böyle şey olur mu? ''24.11 de teslim aldığım ürünü hala kullanamıyorum. Açılışta ekran donuyor,"casper" yazısında kalıyor.Yetkili servis window 10 bu cihazda kullanılmaz dediği için 11 kurdurdum fakat yine aynı. Şimdide sebep olarak 12.nesil işlemcilerde buşekilde problem var güncelleme bekleniyor güç kaynağı takılı olmalıymış. Şimdide istanbul servisine gönderildi bakalım ne olacak.Markaya güvenerek almıştım umarım yanılmam...'' Sorun nereden kaynaklanıyor, bilgisayara da bir şey yüklemedim, boş. Pil mi sıkıntılı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 20 Şubat 2024; 1:29:22 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler