Şimdi Ara

Casper anakart modelini görememe ve İşlemci yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.Elimde yaklaşık 1 seneyi aşkın süredir kullandığım, Casper Nırvana CHY3550 4L45A-S model dizüstü bilgisayar var.Bugüne kadar Allah var hiç sorun yaşamadım.Forumda küçük bir araştırma yaptım ve Casper genellikle Pegatron marka anakart kullanıyor sanırım.Fakat ben bu anakarta i7 işlemci takmak istesem takabilirmiyim.2.el falan forumdan yardım edecekler çıkacaktır.Anakart modeline gelincede Casper gizlemiş sanırım AIDA 64 gibi birçok proğramda denedim ama anakart marka model yok gözükmüyor.Anlamadım gitti.

Orijinalden alıntı: HakanSoyak

Merhabalar arkadaşlar.Elimde yaklaşık 1 seneyi aşkın süredir kullandığım, Casper Nırvana CHY3550 4L45A-S model dizüstü bilgisayar var.Bugüne kadar Allah var hiç sorun yaşamadım.Forumda küçük bir araştırma yaptım ve Casper genellikle Pegatron marka anakart kullanıyor sanırım.Fakat ben bu anakarta i7 işlemci takmak istesem takabilirmiyim.2.el falan forumdan yardım edecekler çıkacaktır.Anakart modeline gelincede Casper gizlemiş sanırım AIDA 64 gibi birçok proğramda denedim ama anakart marka model yok gözükmüyor.Anlamadım gitti.

serviş ile veya facebookta casper ile iletişime geçersen yardım edebilirler..
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.