Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Casio FX-991EX - Bilimsel Hesap Makinesi (Güneş Enerjili) Satın Al 21 Ağustos 2019 19:36 1 1 Casio FX-991EX - Bilimsel Hesap Makinesi (Güneş Enerjili) Casio FX-991EX - Bilimsel Hesap MakinesiÜrün sıfır ayarında geçen sene son sınav döneminde 1-2 hafta kullanmak için Vatan Bilgisayardan almıştım ve çok işime yaramıştı. Fotoğraflar ürüne aittir.Her mühendislik öğrencisinin elinde olması gereken bir cihaz, okulum bittiği için satıyorum.Complex sayılarla işlemler yaparken reel, imajiner hesaplarında özellikle sınavlarda inanılmaz zaman kazandırıyor.Sakarya içi elden test edip gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, zaten dediğim gibi 2 haftalık bir süre kullandım. Sakarya dışına önce havale sonra alıcı ödemeli kargo ile yollayabilirm.İletişim için pm.Kargo alıcıya aittir.Pazarlık YOKTUR.Takas YOKTUR.YollanacaklarCasio FX-991EX 552 Fonksiyon Bilimsel Hesap Makinesi.Arka kapağıKutusuTürkçe-İngilizce Kullanım klavuzuFaturasıFiyatı 100 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SIFIR] XBOX 9. NESİL GOLD GAMEPAD 2600 ₺ Gamesplanet 20$ (Ederi 360₺) kod tanesi 200 TL (Stok: 5) RDR2+COD:BO4+Rainbow 6+Fifa 19+Destiny1-2 PRI==Toplu 140 Lira [Referans İlanıdır] Sekiro Shadow Die Twice