Şimdi Ara

CASIO FX 880P SATILIK !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
4.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casio fx880P bilen bilir. Efsane makinedir. Detay yazmama gerek yok. satılıktır.
    ufak bir problemi var ekranının yarısı silik. Bu şekilde satıyorum.
    fiyatı: 300 tl. pm ile ulassanız olur.

"casio fx 880p hesap makinası karayolu inşaatı dsi sulama inşaatları ve etüt proje mühendislik hizmetleri işinde alt yapı da harita programlarında bilgisayara bağlanabilen, total station ölçme aletlerinin hesaplama işlerinde kullanılan ve şuan üretimden kalkan çift hafıza kartlı muhteşem bir makina paha biçilmez elinde bulunduran için büyük deger."
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgürkan911 -- 9 Eylül 2009; 16:51:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba,

Makina ile ilgili olarak detaylı konuşmak istiyorum. Tel bırakırsanız ararım sizi yada çağrı bırakın. Benim numaram: 0 544 675 97 06
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

Casio fx880P bilen bilir. Efsane makinedir. Detay yazmama gerek yok. satılıktır.
    ufak bir problemi var ekranının yarısı silik. Bu şekilde satıyorum.
    fiyatı: 300 tl. pm ile ulassanız olur.

"casio fx 880p hesap makinası karayolu inşaatı dsi sulama inşaatları ve etüt proje mühendislik hizmetleri işinde alt yapı da harita programlarında bilgisayara bağlanabilen, total station ölçme aletlerinin hesaplama işlerinde kullanılan ve şuan üretimden kalkan çift hafıza kartlı muhteşem bir makina paha biçilmez elinde bulunduran için büyük deger."
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

aynı cihazdan bende de var da pili nasıl değişcek bilmiyorum.
  • BÜTÜN SAÇMALAYANLAR BURDA TOPLANMIŞ İNSANLAR BİŞİLER ARIYO KAYDOLUYO MİLLET TSK GEÇİYOR CASIO FX 3800P ARIYORUM YAZIYORUM RESMEN DALGA GEÇİYOLAR VARMI BÖYLE BİŞİ YAAA
  • casio fx 880 arayanlar varsa yardımcı olabirim arkadaşta var 2 adet fiyatı 600 tl diye biliyorum. ilgilenenlere...
  • biliciercan B kullanıcısına yanıt
    880 istersen yardım ederiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] SATILIK AMD 9800X3D
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.