Şimdi Ara

**Casio CMD40 Uzaktan Kumandalı Saat**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
4.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayadır kullanmıyorum, ürünün tüm fonksiyonları kusursuz çalışmaktadır,
    learn (öğrenme) modu vardır kendi hafızasında olmayanlarıda kopyalayabilir. zamanın efsanelerinden halen daha yüksek bir ücrete satılıyor, benim saatin tek kusuru kordonun takıldığı pim yeri kırık, kasada benim folyo kaplama denemem var :D ,ister folyoyu sökersiniz,ister kasasını değiştirirsiniz, kaporta ister sadece :D
    ama söylediğim gibi tüm fonksiyonları net olarak çalışıyor. Kasa Fiyatından Daha ucuza bir fiyata veriyorum saati 25 TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• ben zamaninda bu saatten almak icin ne kadar ac kalmistim haberiniz yok tabi. 25 tl ye satin bu canim makinayi simdi.

alacaklara duyurulur casio nun 3 efsane modeli vardir viri max 30 saniye ses kaydi yapabilen. buru fx 91 asker saati. bir digeride bu satilan saattir zamaninda kasip kavurmustur memleketi. alacak kisiye hayirli olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet efsane saat.

Bende de var hatta kutusu,kitapçığına kadar duruyor,saklıyorum.

Hala düşünüyorum arada gidip mağazaların tv lerini kapatsam mı nostalji olsun diye.

Hayırlı satışlar.
  • ya inanın benimde bu ikinci cmd40 ım ,ilki plastik kasaydı, çaldılar onu askerde
    ardından bunuda ikinci el olarak aldım ama kordunu bi yere taktırdım koptu, e tabi artık yaş ilerleyip biraz daha klasik saat kategorisine yönelince, kasasına değiştirip severek kullanacak birine vermek istedim cihazı , yoksa 25 liraya bunun tuş takımı alınmaz şu anda
  • saatinize talibim 05549912506 benim numaram
  • Bu saat 25 tl'ye verilir mi hocam.Yanlış anlama da 25 tl'ye satacağına evinde biyere koy kalsın yani.Ben küçükken bu saati almak için ne çileler çekmiştim. :)
  • arkadaşlar ürün 2013 de satıldı, halen bu konu duruyor, mesajlar geliyor :) , zamanında 40 liraya koyduk yüzüne bakan olmadı 25 e düşürdük öyle satılmıştı.
    şimdi değerini anladı millet.

ürün satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CASİO CMD 40 SAAT ARIYORUM
    6 yıl önce açıldı
    Casio GSHOCK GA-100 Kol Saati
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.