TOUCH RESPONSE (Tuş Hassasiyeti): Tıpkı Akustik Piyanoda Olduğu Gibi, ses dinamiğindeki değişiklikler Klevye tuşlarına uyguladığınız basıncı değiştirmekle kontrol edilebilir. 61 Adet Tuş Sayısı bulunmaktadır. Oryantal Ritimleri çok geliştirilmiştir, bu yüzden Casio Serisinin Oryantal Maestrosu''da denilmektedir. PRESET TONES: Hafızasında 100 yerleşik değişik ritim bulunmaktadır. 50 RİTİM: 50Adet Yerleşik Ritim SONG MEMORY: Klevyede Çaldığınız ezgileri Daha Sonraki Playback lerde kullanmak üzere kayıt etme özelliği KAYIT: Ton,ritim ve diğer ayarları içeren klevye tertibatları daha sonra kullanılmak üzere saklanabilir.Bu özellik,Klevye ayarlarını,çalma esnasında da değiştirebilme özelliği sunar PITCH BENDER: Notaların Perdesini değiştirmenizi sağlar. YERLEŞİK EZGİLER: Klevyenizin hafızasındaki yerleşik ezgilerin sayısını belirler. AKSESUVAR: Müzik Standı Çalarken kolaylık sağlar. ÖLÇÜLERİ: Boy 94.2cm, En 39.7cm, Genişilik 12.9 AĞIRLIK: 5.3Kg PİL: 6X D-Size (Büyük Boy) ADAPTÖR.AD-5 Birlikte Verilmektedir.
TERTEMİZ DURUMDADIR ÇANTASINDA SIFIR GİBİ ALACAKSINIZ.METRODA 500 YTL FİYATI VAR.BEN FİYAT OLARAK 350 YTL İSTİYORUM.CİDDİ ALICILARA BİŞEYLER DAHA YAPARIM.PC PARÇASIYLA TAKAS DA OLABİLİR. MSN:sertac001986@hotmail.com TEL:5364004444
BÖYLE BİRŞEY ŞİMDİYE KADAR SATILMADI BİR DEĞİŞİKLİK OLSUN İSTEDİM.2006 NIN SONLARINA DOĞRU BİR İCAT PARAMATİK 2 TÜRLÜSÜ VAR.BİRİNİ GENELDE MİNÜBÜSCÜ ARKADAŞLAR KULLANIYOR.DİĞERİNİ İSE HERKES.BİR YAŞLI AMCAMIZ BU ALETİ YAPMIŞ VE TUTUNCA DEVAMI GELMİŞ ÜRETİCİDEN HALKA SATIŞ... KÜÇÜKLER 1 YTL BÜYÜKLER İSE 5 YTL ÇOKLU TOPTAN ALIMLARDA GEREKEN İNDİRİM YAPILIR