Şimdi Ara

Case Logic Jaunt 15.6' Notebook Sırt Çantası 204 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün D&R ve Teknosa da gözüme çarpmıştı. Oralarda birinde 275 diğerinde 320 idi yanlış hatırlamıyorsam. Fiyat geçmişine baktım son 6 ayda en düşük 184 TL görünüyor. Visa kartın 200 e 30 kampanyası geçerli. Daha önce kullanmamış olan için 173 TL ye alınabilir galiba. Listede 218.75 görünüyor ama zaten sepette 15 TL düştüğü için alınabilir fiyatı yazdım.
    https://www.hepsiburada.com/case-logic-jaunt-midnight-156-notebook-sirt-cantasi-cawmbp115mid-p-HBV000004XXZG?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail
    Case Logic Jaunt 15.6" Notebook Sırt Çantası 204 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Görmeden almayın derim case logic yıllardır parlamış bir marka ama çoğu ürünü kötü oluyor. 15-20 sene gidecek bir şey bu. Para verip iyisini alınca hem kullanımı keyifli oluyor hem daha ucuza geliyor. Thule aldım en son, 10 sene oldu neredeyse. Yanlış kullanımdan ötürü iç cebini yırttım yoksa taş gibi. “Her gün” ağzına kadar dolu çanta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Dün bu ürünü paylaştıktan sonra yorumlarına göz attım gerek alışveriş siteleri gerek ekşide. Sizin yorumunuza benzer yorumlar gördüm çoğunluk. Ve yorumların birinde Thule markası gözüme çarptı. Biraz o markayı inceledim dünden beri, galiba Lithos veya Indago modelinden birini alıcam.

Mağazada gördüğüm kadarıyla şık, güzel duran bir yapıya sahipti case logic, ama yorumlardan sonra ben de geri adım attım. Teşekkürler yorumunuz için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Targus notebook 15.6 çantası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.