Şimdi Ara

Case 4U C1 Akıllı Saat - 289 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeniden indirime girdi. Çok gidip geliyorum, alınır mı dersiniz ? cihaz tam bir f/p'ye benziyor. ayrıca şıkta gözüküyor. Forumda incelemesini de yapan arkadaş vardı ;

https://forum.donanimhaber.com/case-4u-c1-akilli-saat-inceleme--144929290

www.hepsiburada.com
    Case 4U C1 Akıllı Saat - IP68 - Siyah - (Android ve iPhone Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/case-4u-c1-akilli-saat-ip68-siyah-android-ve-iphone-uyumlu-p-HBV00000UH802?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 18 Eylül 2020; 15:9:52 >

• Evet işte o arkadaş benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinokkyo

Evet işte o arkadaş benim.
    alalım mı hocam ne dersin?
  • Mi band 5 almayı yeğlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

Mi band 5 almayı yeğlerim
    mi band 5'in özellikleri iyi olsa da o tipi hiç hoşuma gitmiyor benim ya.

böyle yuvarlak, klasik kadranlı saatler daha güzel oluyor kıyafetle vesaire bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

mi band 5'in özellikleri iyi olsa da o tipi hiç hoşuma gitmiyor benim ya.

böyle yuvarlak, klasik kadranlı saatler daha güzel oluyor kıyafetle vesaire bence.

Alıntıları Göster
    Bu casenin arayüzü çok kısıtlı hocam ona dikkat edin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alarm var mı?

yalnız "mi band 4" gibi uygulama (mi fit) üzerinden 3 adet "sadece titreşimli alarm" ayarı değil.

telefonun kendi alarmına ulaşabiliyor mu?

edit: telefonun alarmıyla alakası yokmuş, mibad4 gibi bu da.

sadece titreşimli alarm var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doer -- 18 Eylül 2020; 15:54:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçek saate benzeyen akıllı saat. Güzel duruyor vallahi param olsa alırdım
  • Hocam bi hata yapıp powerbankini aldım.birdaha asla case 4u ya bulaşmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mi 10 lite için ekran koruyucu aldım takarken kırıldı 40 lira çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

alalım mı hocam ne dersin?

Alıntıları Göster
    Hocam aslında bu konu tamamen sizin bir saatten ne beklediğinize bağlı. Ben inceleme konusunda madde madde saatin içeriğini anlatmaya çalıştım. Bu maddelerde yer alan özellikler sizi tatmin edecekse fiyat çok iyi. Hatta forumdan başka bir dostumuz saatin inceleme videosunu çekmiş. Mutlaka onu da izleyin. @Miyamoto Musashi
    Ben saatte biraz sıkıntı yaşıyorum ama ona rağmen aldığıma pişman değilim.
    Hatta şu an bir hesaplama yaptım. Benim saati aldığım günle bugünkü kurlar arasında yaklaşık 3$ oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinokkyo -- 18 Eylül 2020; 15:55:25 >

• Pinokkyo kullanıcısına yanıt
    uzun kullanım sonucu incelemeyi güncellerseniz daha iyi de olabilir. mesela benim duyduğum bu tip markaların pillerinin çok hızlı aşındığı 3-4 ay sonra kullanılmaz derecelere gelmesi vs.

ürünün fiyat iyi görüntü de fena değil ama güvenemedim ben markaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depvdep -- 18 Eylül 2020; 15:43:30 >
  • depvdep kullanıcısına yanıt
    Hocam markadan ziyade bence ürüne odaklanmak lazım. Her bir markanın farklı kategorilerde onlarca ürünü olabiliyor. Sonuçta bu adamlar tek bir ürün üretebilmek için gidip fabrika kurmuyıorlar. Model belirleyip gidip bir üreticiye fason ürettiriyorlar ve markalarını ürüne bastırtıyorlar. Belki Mi 5 Band ile bu ürün aynı fabrikada üretiliyor, biz bilmiyoruz. Hani Case 4U markasının "A" ürününde sıkıntı yaşadınız diye saatinde de sıkıntı yaşayacaksınız diye düşünmek çok da mantıklı değil.
    Benim konumu sonuna kadar okursanız ben kendi adıma saatimle ilgili ciddi bir sıkıntı yaşıyorum ama bu sıkıntıya rağmen saati aldığıma pişman değilim. Mutlu mesut bir şekilde kullanmaya devam ediyorum saati, Belki aynı sorunu başka bir kullanıcı yaşasa saati yerin dibine sokardı ama bence objektif olmak gerek diye düşünüyorum.
    Pil sorunu hemen hemen bütün pille çalışan ürünlerde aynı değil mi zaten? Örneğin 2 sene önce aldığım Xiaomi powerbank davul gibi şişti geçenlerde. Kullandığımız her bir telefonun pil performansı ilk günkü performansı ile aynı mı? vs. vs....

• 440 olmuş fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • modeli farklı 299.

www.hepsiburada.com
    C4U F3 Akıllı Saat - IP68 - Siyah - (Android ve iPhone Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/c4u-f3-akilli-saat-ip68-siyah-android-ve-iphone-uyumlu-p-HBV00000UPCHP

www.hepsiburada.com
    Case 4U Akıllı Saatler ve Fiyatları - Hepsiburada.com
    https://www.hepsiburada.com/case4u/akilli-saatler-c-60003676

başlıktaki model 329.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doer -- 22 Eylül 2020; 13:37:57 >

• Bir ara fiyatı 700 liraları bulmuştu ama yine düşmüş. Almak isteyenler bakabilir. Ben kullanıyorum ve memnunum...

https://www.hepsiburada.com/c4u-c1-akilli-saat-ip68-siyah-android-ve-iphone-uyumlu-p-HBV00000UH802

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.