Şimdi Ara

Cartel Shop Neyin Nesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler uzun zaman önce bırakmıştım oyunu.F2p gelmiş.Anlamadığım cartel shop denen yerde itemler,kozmetik ürünler satılıyor.Bunun mantığı nasıl işliyor acaba?Ben aylık ödemeli olarak geri dönmeyi planlıyorum bu shop olayı benim içinde geçerli mi?Öyleyse oyun gözümde bitmiştir açıkçası.



  • ben 90 euroluk kartel para aldım cok fazla aldığım ıcın 550 tane hediye etmısler ve oyunda master yerıne cartelle ılgılı bır sey yazmaya basladı eğer alırsan sana hediye ve kolaylık sağlıyor
  • aslında cartel market de bişi yok. Nasıl desem sadece xp boost olayı var 3 saat kadar %25 di sanırım. Diğer herşey gereksiz gibi. Mesela inventory genişletmek için cartel coins ile alınabilen bi item var ama ilk genişletme olayını 5K credite alabiliyorsun oyun içi para ile, 2.genişletme 20 k gibi gidiyor. Diyeceğim anlatmak istediğim şu oyun içi parayla cartel marketde satılan herşeyi alabiliyorsun.

    Gelelim aylık üyelik sisteminde ise çok getirisi var. Ne gibi skill bar artısı bazı itemleri kullanabiliyor olman vb. gibi aslında artıları var. Aylık 20TL gibi bir fiyata hertürlü oyun içi ihtiyacını karşılayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.