Bildirim
CarrefourSA Sularda 1 Alana 1 Bedava

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sular 1 + 1 olsa bile pahalı. ankarada bütün groslarda kayın 1,5 lt 38 kuruş bunlarda 1 + 1 olunca o fiyata geliyor. diğer pahalı suları söyemiyorum bile.
bu arada sucuk saadece bi tane torkunun sucuğu 1+ 1 . kuruyemişler değil sadece çikolatalı pasta 1 + 1 -
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
sular 1 + 1 olsa bile pahalı. ankarada bütün groslarda kayın 1,5 lt 38 kuruş bunlarda 1 + 1 olunca o fiyata geliyor. diğer pahalı suları söyemiyorum bile.
bu arada sucuk saadece bi tane torkunun sucuğu 1+ 1 . kuruyemişler değil sadece çikolatalı pasta 1 + 1
Kayın mayın carrefour su hiçbiri kampanyaya dahil değil konuyu açan arkadaş bunları belirtse iyi olurdu ... -
19 kiloluk satiyomu karfur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Migrosu taklit etmekten bıkmadı carrefour -
Migrostan çalma kampanyaları adam akıllıda yapmıyor. Migrosta 60 krşluk 1,5 ltlik su biel 1 alan 1 bedava idi. Belli sularda kampanya var.Buradan iğne bile alınmaz !!! -
Migrosu taklit etmesinde,daha önce migrosta çalışan birisi var zannediyorum bu tip kampanyalar da.
hocam bana kalırsa 2 firmada aynı migros daha yenilerde kipadan aldığı magazaların belirli kısmını carrefoursaya bıraktı katologlarına bakıyorum neredeyse benziyorlar -
hangi sularda indirim var link fiyat yok mu yahu sitesinde bulamadım -
bimde abant su var 0,6 tl =) -
Hocam birbirleriyle hiç alakaları yok, kipa dan migrosa geçen ve kendi organizasyon şemasına uymayan (yani nekliyesiyle, personeliyle küllüm zarar edecek) mağazaları o bölgelerde carrefour daha aktif diye onlara sattılar. Ciddi manada carrefour migrosu taklit ediyor, çünkü carrefourda iki başlılık var, hiperler yurtdışına bağlı diğer mağazalar sabancının ekibinde o yüzden ortak birşey çıkaramıyorlar.
Saka su var mı ki carrefourda? -
6 lı paket erikli 1,5 litre su vardı 6 tl, kampanyaya dahilmiş,. Erikli 1,5 litre suyun tanesi 50 krş. a geldi. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
Carrefour ekibini komple sutlamali. Migros kampanyayi tanitma ve uygulama asamasinda turkiyenin en iyi marketi. Efes pilsen/anadolu grubu alinca iyice saha gectiler.
tüm karfur şubelerinde geçerli dimi bugün bende alıcam -
Ankarada Batıkent'te yaşıyorum, çevremde carrefour kalmadı. Yıllardır alışverıs yaptığımız Batıkent carrefour avım yi bıle kapattılar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim aldığım kilerden bozma carrefourdu, onda bile geçerliyse hepsinde geçerlidir diye düşünüyorum.
Ben de mahalledeki CarrefourSA şubesinde denk geldim. Sorduğumda ise bütün mağazalarda gecerli olduğunu söylediler. Ama CarrefourSA kartı olması gerek. Yoksa da kasadan alabilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kilerden bozma karfura baktım yağmalamışlar su kalmamış -
arkadaşlar mahalledeki toptancıdan Sırma 1,5 lt 6'lı pakedi 3 TL ye alıyorum. Tanesi 0,50 kuruşa geliyor.
Carrefour da ne kadar acaba, gidip alan var mıdır? Ona göre stok yapayım eve.
Benzer içerikler
- bim erkek parfüm
- adam blue parfüm
- atasun optik cam fiyatları
- ikea iftar menüsü
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X