Şimdi Ara

CarrefourSA Sularda 1 Alana 1 Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
4.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27 Ekim 2017 - 30 Ekim 2017 tarihleri arasında tüm mağazalarda geçerliymiş.

CarrefourSA Sularda 1 Alana 1 Bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 27 Ekim 2017; 14:57:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sular 1 + 1 olsa bile pahalı. ankarada bütün groslarda kayın 1,5 lt 38 kuruş bunlarda 1 + 1 olunca o fiyata geliyor. diğer pahalı suları söyemiyorum bile.
    bu arada sucuk saadece bi tane torkunun sucuğu 1+ 1 . kuruyemişler değil sadece çikolatalı pasta 1 + 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

sular 1 + 1 olsa bile pahalı. ankarada bütün groslarda kayın 1,5 lt 38 kuruş bunlarda 1 + 1 olunca o fiyata geliyor. diğer pahalı suları söyemiyorum bile.
    bu arada sucuk saadece bi tane torkunun sucuğu 1+ 1 . kuruyemişler değil sadece çikolatalı pasta 1 + 1

Kayın mayın carrefour su hiçbiri kampanyaya dahil değil konuyu açan arkadaş bunları belirtse iyi olurdu ...
  • 19 kiloluk satiyomu karfur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migrosu taklit etmekten bıkmadı carrefour
  • yavuzkar kullanıcısına yanıt
    Migrostan çalma kampanyaları adam akıllıda yapmıyor. Migrosta 60 krşluk 1,5 ltlik su biel 1 alan 1 bedava idi. Belli sularda kampanya var.Buradan iğne bile alınmaz !!!
  • Migrosu taklit etmesinde,daha önce migrosta çalışan birisi var zannediyorum bu tip kampanyalar da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bana kalırsa 2 firmada aynı migros daha yenilerde kipadan aldığı magazaların belirli kısmını carrefoursaya bıraktı katologlarına bakıyorum neredeyse benziyorlar
  • hangi sularda indirim var link fiyat yok mu yahu sitesinde bulamadım
  • bimde abant su var 0,6 tl =)
  • i.y4114 kullanıcısına yanıt
    Hocam birbirleriyle hiç alakaları yok, kipa dan migrosa geçen ve kendi organizasyon şemasına uymayan (yani nekliyesiyle, personeliyle küllüm zarar edecek) mağazaları o bölgelerde carrefour daha aktif diye onlara sattılar. Ciddi manada carrefour migrosu taklit ediyor, çünkü carrefourda iki başlılık var, hiperler yurtdışına bağlı diğer mağazalar sabancının ekibinde o yüzden ortak birşey çıkaramıyorlar.

• Saka su var mı ki carrefourda?
  • 6 lı paket erikli 1,5 litre su vardı 6 tl, kampanyaya dahilmiş,. Erikli 1,5 litre suyun tanesi 50 krş. a geldi. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• Carrefour ekibini komple sutlamali. Migros kampanyayi tanitma ve uygulama asamasinda turkiyenin en iyi marketi. Efes pilsen/anadolu grubu alinca iyice saha gectiler.

• tu_navy21 T kullanıcısına yanıt
    tüm karfur şubelerinde geçerli dimi bugün bende alıcam
  • Ankarada Batıkent'te yaşıyorum, çevremde carrefour kalmadı. Yıllardır alışverıs yaptığımız Batıkent carrefour avım yi bıle kapattılar

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    Hocam benim aldığım kilerden bozma carrefourdu, onda bile geçerliyse hepsinde geçerlidir diye düşünüyorum.

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    Ben de mahalledeki CarrefourSA şubesinde denk geldim. Sorduğumda ise bütün mağazalarda gecerli olduğunu söylediler. Ama CarrefourSA kartı olması gerek. Yoksa da kasadan alabilirsiniz.

• tu_navy21 T kullanıcısına yanıt
    kilerden bozma karfura baktım yağmalamışlar su kalmamış
  • arkadaşlar mahalledeki toptancıdan Sırma 1,5 lt 6'lı pakedi 3 TL ye alıyorum. Tanesi 0,50 kuruşa geliyor.

Carrefour da ne kadar acaba, gidip alan var mıdır? Ona göre stok yapayım eve.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.