Bildirim
CARREFOURSA HAFTA SONU(PET MAMALARDA %50)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
paylaşım için teşekkürler
yardım mamalarından stok yapayım
Yanlız şöyle bir şey var migrosdan aldığım mamaları sokak köpekleri yemiyor kediler yiyor ama carrefourdan aldıklarımı hepsi yiyor migrosun mamalarında bir sıkıntı var sanırım_____________________________ -
johnsons baby ürünlerinde %50 indirim+2 al 1 öde var
örnek bir ürünwww.carrefoursa.com
Johnson's Baby Bedtime Sabun 125 g #30081015 | CarrefourSAhttps://www.carrefoursa.com/tr/johnson-s-baby-bedtime-sabun-125-g-p-30081015
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerdem -- 2 Şubat 2019; 15:25:23 >_____________________________
-
Rica ederim hocam.quote:
Orijinalden alıntı: sekodemo
Yanlız şöyle bir şey var migrosdan aldığım mamaları sokak köpekleri yemiyor kediler yiyor ama carrefourdan aldıklarımı hepsi yiyor migrosun mamalarında bir sıkıntı var sanırım
Mamaların markası ile alakalı bir durum olabilir.
Migros ile alakası olduğunu sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bebek maması değilmiş... _____________________________ -
bende bebek maması sanıp geldim.. _____________________________ -
Bilgilendirme için teşekkürler, bu soğuk günlerde en azından karınlarını doyurmuş olalım elimizden geldiğince.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar devletimiz devam sütünde vergi kaldırdı.vergi kaldırılınca fiyatlara yansıyan gördü mü?sormayacak mıyız niye indirim yapmıyorsun demeyecek miyiz?900gr mamalar 100 liraydı şimdi 120-130 lira güya indirimli.ben bıktım.bizden sonraki bebeği olacak arkadaşlar ve benim 8 aylık evladım için bu çabam.serbest piyasa diye bir saçmalık tutturmuşlar istersen alma diyorlar.kardeşim bebek bu evlat ya.gidin serbest piyasanızı kapitalizminizi başka ürünlerde savunun.ben bebek ürünlerinde sıkı değil %100 devlet kontrolü olması gerektiğini düşünüyorum.1 bez 1 lira olmuş ve adı indirim oluyor.
Tavsiyeniz var mıquote:
Orijinalden alıntı: lawyerdem
johnsons baby ürünlerinde %50 indirim+2 al 1 öde var
örnek bir ürün https://www.carrefoursa.com/tr/johnson-s-baby-bedtime-sabun-125-g-p-30081015
Evet hocam benimde aklıma takıldı. Sokak köpekleri için tavuklu+pirinçli olandan almıştım ama köpekler yemiyorlar. Kediler köpekler için olan kuru mamayı yiyor mu? Öyleyse onlara vereyimquote:
Yanlız şöyle bir şey var migrosdan aldığım mamaları sokak köpekleri yemiyor kediler yiyor ama carrefourdan aldıklarımı hepsi yiyor migrosun mamalarında bir sıkıntı var sanırım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Migros'un kendi yaptırdığı mamalar dostluk mamamları
Kedilerde yemiyor bir daha almadım zaten ama Carrefour un kendi köpek mamalarını sokak kedileri yiyor onlarada verebilirsin
cornetto iyimiş mağazada geçerli mi _____________________________ -
Bebek maması diye okudum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Duyduğuna %50 gördüğüne %100 inan! -
Whiskas ve felix poset mama ve güvecler cok uygun fıyatlı arkadaslar.
150 tl sepet yapıp turk telekom kodu ıle 150/20 130 a aldım benım açımdan çok sıcak bir fırsat oldu._____________________________ -
Merhaba,
Kedi yatakları için ne düşünüyorsunuz , işe yararlar mı? İndirimde 25 TL gördüm. Bizim 2 kedi de evin her yerinde yatıyorlar , yatak alsam değişiklik olur mu, yoksa işe yaramaz mı?
sağlıcakla_____________________________ -
Hocam, ben kg'lık mamalar için yazmıştım.quote:
Migros'un kendi yaptırdığı mamalar dostluk mamamları
Yanlış anlamışım.
Şu full tahıllı mamaları alacağınıza daha pratik şeyler verebilirsiniz hayvanlara. Ne bileyim 10 liraya hamsi oluyor bazen istavrit oluyor. Tavuk ciğeri falan ucuz oluyor.
Ya da biraz daha kaliteli bir mama alın az verin daha iyi._____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
bende bebek maması sanıp geldim..
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android