Arkadaşlar bugün carrefour gezerken bu kampan yaya rast geldim,aralarında güzel filmler var,kimi dvd ler arşivlik,bende 4 tane aldım arşivim için. Haberiniz olsun istedim
O değil de bir ara DİA SA da , eski siyah beyaz Türk Filmleri satılıyordu - DVD olarak , 2 lira idi.. sanırım artık satmıyorlar. Ayhan Işık filmleri , Sadri Alışık Filmleri...v.s..
quote:
Orijinalden alıntı: Bodyguard_26
O değil de bir ara DİA SA da , eski siyah beyaz Türk Filmleri satılıyordu - DVD olarak , 2 lira idi.. sanırım artık satmıyorlar. Ayhan Işık filmleri , Sadri Alışık Filmleri...v.s..
DİA SA Samsunda şubesi olmadıgından sen söylemesen bu kampanyadan haberim bile olmayacaktı ama bitmiş bir uyguluma, bu benim söylediğim güncel
Geçen sene de vardı, 3 dvd 10tl kampanyası. Children of Men, La Mome ve Little Children almıştım. Bir uğramakta fayda var, bağımsız filmler gözünüze çarptı mı hiç?
quote:
Orijinalden alıntı: osstation
Geçen sene de vardı, 3 dvd 10tl kampanyası. Children of Men, La Mome ve Little Children almıştım. Bir uğramakta fayda var, bağımsız filmler gözünüze çarptı mı hiç?
Ne desem yalan olur hocam,raflara yığmışlar filmleri, kendiniz baksanız daha sağlılklı olur.