Şimdi Ara

Carrefour'da Nokia Lumia 530 299 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
13.336
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VEYSER

quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

Eğer oğlunuzda android hevesi yoksa Windows Phone alınabilir ama bu model değil.525 yada 1gb ramlı bir başka model olabilir, veya 512 ram ama 4 çekirdekli bir üst alınabilir.

Ama kesinlikle önceden görmüş,incelemiş olmalı,aksi takdirde androidden yana isteği olacaktır.
    Syg.

Bilgi için teşekkürler.
    İlk telefonu olacak,siz öyle deyince benim LG L5 e bir aşinalığı oldu,windows lu telefonu kullanır mı bilemiyorum,mağazadan inceleyerek almak lazım.

teknosada lg l7 2 modeli 469 tl ozellikeri bundan cok da iyi sarji cok cok iyi kamerasi 8 mp auto fokus var. teknosa bu hafta sonu herkese 25 tl cek yollamis 444 tlye alabilirsiniz avantajix vs de var. cek yoksa ben ucretsiz kod veririm konudaki telefonu anne bana telefonu olarak almak mantikli gencler icin yetersiz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bir aydır Nokia Lumia 525 kullanıyorum, şikayetim yok. 399 TL'ye kliksa.com'dan almıştım.

Annenize veya babanıza mümkünse daha büyük ekranlı telefon alın. 4 inç bence ortalama kullanıcı için yeterli. Ama tablet bilgisayar yerine kullanacaksanız o başka.

Nokia Lumia 530'u Vodafone bayiinde gördüm, ekran olarak hemen hemen aynı ebatta. Ama 299 TL çok çılgın bir fiyat. Gelecek için değil de bugün kullanmak için çok düşük bir fiyat olmuş. Zaten bu modelin de arkasından 5 inçlik ekranı ile Microsoft Lumia 535 gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Orijinalden alıntı: VEYSER

quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

Eğer oğlunuzda android hevesi yoksa Windows Phone alınabilir ama bu model değil.525 yada 1gb ramlı bir başka model olabilir, veya 512 ram ama 4 çekirdekli bir üst alınabilir.

Ama kesinlikle önceden görmüş,incelemiş olmalı,aksi takdirde androidden yana isteği olacaktır.
    Syg.

Bilgi için teşekkürler.
    İlk telefonu olacak,siz öyle deyince benim LG L5 e bir aşinalığı oldu,windows lu telefonu kullanır mı bilemiyorum,mağazadan inceleyerek almak lazım.

teknosada lg l7 2 modeli 469 tl ozellikeri bundan cok da iyi sarji cok cok iyi kamerasi 8 mp auto fokus var. teknosa bu hafta sonu herkese 25 tl cek yollamis 444 tlye alabilirsiniz avantajix vs de var. cek yoksa ben ucretsiz kod veririm konudaki telefonu anne bana telefonu olarak almak mantikli gencler icin yetersiz bence.

Eyvallah, haklısınız bende lg düşünmeye başladım.

• Arkadaş bu fiyat internette mi gecerli marketlerde mi ? ? ?

• Kasma olmaz, WhatsApp gibi uygulamalar var. Ayrıca Windows 10 güncellemesi alacak. Eksiği ise kamerada otofokus yok, yani makro çekimler yapamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Sefaköy Armoniparktaki Carefour'dan aldım 30 tane daha vardı en az orda yarım saat oluyor.

Fırsatı paylaşan arkadaşa teşşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyru -- 5 Aralık 2014; 18:54:18 >
  • babama hediye telefon almayı düşünüyorum şu an nokia nın siyah beyaz telefonlarını kullanıyor

babam için önemli olan sarz bir iki gün götürür mü babamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

babama hediye telefon almayı düşünüyorum şu an nokia nın siyah beyaz telefonlarını kullanıyor

babam için önemli olan sarz bir iki gün götürür mü babamı

fazla kullanmazsa götürür
  • Kasma yapmaz. WP için 512mb ram rahatlıkla yetiyor.

• daha geçende trident a1 aldım 190tlye denk geleydim bundan alırdım en azından nokia :D
  • Dark Grey yani koyu gri renkteki modeli internet mağazasında stokta var olarak görülüyor:

https://www.carrefoursa.com/reyon-detay#/nokia-lumia-530-dark-grey-akilli-telefon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşıyaka carrefour u aradim aksam 50+ stok var dedi

• Ikinci telefon olarak alınabilir mi bir de hangi renkleri var mağazalarda ?

• indirim denilen şey esasında galiba budur
    ama biz böyle şeyleri bilmediğimiz için çok fransız bize nede olsa 3.dünya

http://www.amazon.com/Nokia-Lumia-520-GoPhone-AT/dp/B00E45043A/ref=sr_1_2?s=wireless&ie=UTF8&qid=1417872385&sr=1-2&keywords=Nokia+Lumia+520

• Ordinary Story kullanıcısına yanıt
    stokta yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

indirim denilen şey esasında galiba budur
    ama biz böyle şeyleri bilmediğimiz için çok fransız bize nede olsa 3.dünya

http://www.amazon.com/Nokia-Lumia-520-GoPhone-AT/dp/B00E45043A/ref=sr_1_2?s=wireless&ie=UTF8&qid=1417872385&sr=1-2&keywords=Nokia+Lumia+520

O kontratlı fiyat dostum. Kontratsız olanları 63 USD. Tabi ki bize göre yine de ucuz. Nede olsa vergi kralıyız. Vergiden bile vergi alan devletler var arkadaş

• Ben carrefourda grisini inceledim ekran kalitesi falan gerçekten çok düşük 520'de 525'te bundan iyi belki bunun işlemcisi daha iyidir ancak ekran ve kamera bence çok kötü.
  • nayir kullanıcısına yanıt
    Ekran çözünürlükleri 520,525,530 hepsinde aynı: 480x800. 525'te 1 gb ram var.630 serisinde de ön kamera var yanılmıyorsam.Yani kısacası lumia'nın ucuz serilerinde istenilen her şeyin olduğu bir model yok.O kadar model çıkaracağına tek modelde istenilen her şeyi uygun fiyata sunsa diyeceğim ama Nokia işte. Kafaları çalışsa bugün bu halde olmazlardı.Yakında Nokia da tarih olacak sadece Lumia adıyla sunulacak telefonlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirsencer

Ekran çözünürlükleri 520,525,530 hepsinde aynı: 480x800. 525'te 1 gb ram var.630 serisinde de ön kamera var yanılmıyorsam.Yani kısacası lumia'nın ucuz serilerinde istenilen her şeyin olduğu bir model yok.O kadar model çıkaracağına tek modelde istenilen her şeyi uygun fiyata sunsa diyeceğim ama Nokia işte. Kafaları çalışsa bugün bu halde olmazlardı.Yakında Nokia da tarih olacak sadece Lumia adıyla sunulacak telefonlar.

530 un arka kamerası 480p
    diğerlerinin 525 p
    530 da geri windows tuşu dokunmatik ekrana dahil ekran küçülmüş diğerlerinde değil
    530 un arka kapağının plastiği ve görüntüsü , kalitesi diğerlerine göre daha kötü gözüküyor.
    530 ve 520 de 512 mb ram 525 te 1 gb ram
    530 un ekran çözünürlüğü diğerleri ile aynı olmasına rağmen renkler soluk ve cansız ve menüyü aşağı doğru kaydırırken ekranda ciddi bir titreme söz konusu.
    Sonuç olarak bence kaçmaz bir fırsat değil yeni yılın şu son günlerinde benzer kampanyalar göreceğimizi düşünüyorum.

EDİT: 530'un işlemcisi diğerlerinde 1 adım önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nayir -- 6 Aralık 2014; 16:57:03 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.