Şimdi Ara

Carrefour'da Corby RQ14 Drone ₺179 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
13.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • carrefour o kadar çok müşteri küstürdü ki, ne yapacağını şaşırdı

siz ödemeyi yapana kadar sus pus olacaklar, ödemeyi yaptığınız an fişe "servis raporu olmadan iade / değişim yoktur" diye mühür basacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blekwolf -- 13 Eylül 2017; 16:56:2 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

15 dakika ucanlar oyuncak sınıfına giriyor

Geçen şenlikte adam bi kaldırdı dronu 45 dakika yere inmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ARCadaS

Yarın şu migrostakine/kipadakine bir bakayım.

Migrosa ne geliyor ben bulamadım

Orijinalden alıntı: emre0111

quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

Yarın şu migrostakine/kipadakine bir bakayım.

Migrosa ne geliyor ben bulamadım

Şu anda Yeniçiftlikteki Kipadayım. Migros almış burayı.

Neyse.

Drona baktım ama kamerasız. Prodrone x11 diye geçiyor.

109 lira.

2 kalmış ellerinde.

Ama nakitim olsa vermem.

100 liralık puan bekliyorum şirketten.Carrefourdaki drone daha iyi onu alacağım.

Kameralı ve 70 metre mesafeli.

Hocam o özel yapım drone dir . 10bin tl civarı bir para ödersen belki 45 dk ucan drone yaptırırsın. Ayrıca o drone kesinlikle 500 gr üzeri olur gidip birde sivil havacılıga kayıt filan ettirmek zorunda kalırsın. Yani 170 tl lik drone forumunda kel alaka...

Suan piyasadaki iyi drone lerden biri dji mavic pro dur .fiyatı 5500 tl dir.27 dk fabrika verisi uçuş süresidır. Kapali alan 0 ruzgar,kamera calismayacak vs ...

Fakat 20 dk anca uçar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 14 Eylül 2017; 18:15:39 >

Orijinalden alıntı: hoodan

Hocam o özel yapım drone dir . 10bin tl civarı bir para ödersen belki 45 dk ucan drone yaptırırsın. Ayrıca o drone kesinlikle 500 gr üzeri olur gidip birde sivil havacılıga kayıt filan ettirmek zorunda kalırsın. Yani 170 tl lik drone forumunda kel alaka...

Suan piyasadaki iyi drone lerden biri dji mavic pro dur .fiyatı 5500 tl dir.27 dk fabrika verisi uçuş süresidır. Kapali alan 0 ruzgar,kamera calismayacak vs ...

Fakat 20 dk anca uçar .

Kel alaka falan değil , benim bahsettiğim cihazın adıda drone , özel yapım olduğunu da zannetmiyorum.

Bu dronu almaya karar vermiş olan birisi yani bizler zaten 5-10 dk.yı göze almışız demektir. Yeter zaten. Video klip cekmeyecegiz. Alt tarafı uçan bir alet. Havada 30 dk. ne yapacağız. :)

O yüzden gereksiz kısır tartışmaları bir kenara bırakalım lütfen.

• Her sey pilde bitiyor askeriye icin uretilen dronlar yarim saat 45 dk duruyor havada pilini daha büyük taktinmi oluyor ama belli bir sistemi mi ne varmis gecen belgeselde izlemistim biraz arastirsak bir seyler cikar forumca bence

Bu insanların hiçbir şey bilmediği konularda bile , sabit inatçı keskin görüşleri olmasını da anlamıyorum.

Al sana bir iki link,model ucuş süresi paylaşayım belki sanarsın ? Belki anlarsın...

DJI Inspire 2 Drone 20.000 TL lik drone ,ucus süresi 27 Dakika.Fabrika verisi , kapalı ortam,0 rüzgar.Cık dışarı ucur 20 dk ... Gir linke incele
    https://www.pilottr.com/urun/dji-inspire2-drone-lisansli.html?gclid=Cj0KCQjw0ejNBRCYARIsACEBhDNpPssiArb_BEEiBf33NLcQ5YIYWB-WdEGw7dsY_Fdv9S8b1aI2_dEaAuPUEALw_wcB

DJI S1000 15.000 TL lik drone uçuş süresi 15 dakika
    http://www.sancakmodel.com/dji-s1000-premium-frame-multikopter-urun1147.html

Gopro Karma 4.500 TL Ucuş süresi 20 Dk
    http://www.novafotograf.com/GoPro-Karma-Drone-Hero-5-Black-ile,PR-97982.html?gclid=Cj0KCQjw0ejNBRCYARIsACEBhDMBnF2XLIKlGHHk1JVvQ78puSxBbngBTHEyOhr8oY2FxEy_MjIiZRgaAiI0EALw_wcB

Yuneec Typhoone 6.750 TL uçuş süresi 22 dk
    https://www.fotopazar.com/yuneec-typhoon-h-advanced-rtf-st16-cgo3-4k-kamera-1batarya-hexakopter

Bunların daha ötesi yok. Sen ama zannetmemeye devam et.

• quote:

Zannetmem ne demek ? Senin sanman yada sanmamanla olmuyor bu işler.Sana drone marka model,fiyat ucus süresi bilgileri söylüyorum hala zannetmem diyorsun.

Bu insanların hiçbir şey bilmediği konularda bile , sabit inatçı keskin görüşleri olmasını da anlamıyorum.

Al sana bir iki link,model ucuş süresi paylaşayım belki sanarsın ? Belki anlarsın...

DJI Inspire 2 Drone 20.000 TL lik drone ,ucus süresi 27 Dakika.Fabrika verisi , kapalı ortam,0 rüzgar.Cık dışarı ucur 20 dk ... Gir linke incele
    https://www.pilottr.com/urun/dji-inspire2-drone-lisansli.html?gclid=Cj0KCQjw0ejNBRCYARIsACEBhDNpPssiArb_BEEiBf33NLcQ5YIYWB-WdEGw7dsY_Fdv9S8b1aI2_dEaAuPUEALw_wcB

DJI S1000 15.000 TL lik drone uçuş süresi 15 dakika
    http://www.sancakmodel.com/dji-s1000-premium-frame-multikopter-urun1147.html

Gopro Karma 4.500 TL Ucuş süresi 20 Dk
    http://www.novafotograf.com/GoPro-Karma-Drone-Hero-5-Black-ile,PR-97982.html?gclid=Cj0KCQjw0ejNBRCYARIsACEBhDMBnF2XLIKlGHHk1JVvQ78puSxBbngBTHEyOhr8oY2FxEy_MjIiZRgaAiI0EALw_wcB

Yuneec Typhoone 6.750 TL uçuş süresi 22 dk
    https://www.fotopazar.com/yuneec-typhoon-h-advanced-rtf-st16-cgo3-4k-kamera-1batarya-hexakopter

Bunların daha ötesi yok. Sen ama zannetmemeye devam et.

Bunlarin daha ötesi yok demek öyle mi?

http://www.arox.net/drone/merlisDrone4.html

Bak özel üretim falan değil , herkes satın alabilir .

1 saatten fazla uçuş süresi..

Yeterli oldu mu ?

Bi sen bilmiş gibi konuşuyorsun.

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Dalga mı geçiyorsun ?? Bunu kim satıyor ? Kaç para bu drone ? Bunu satan bir tane adam,site vs göster..

Bu drone hobi amaclı bir drone değil.İstersen git helikopter linki koy buraya. Bu drone sana bana ona satılmaz.Bu drone tubitak desteği ile yapılmış ülkeye hizmet için ,ticari hizmetler için üretilmiş bir drone dir.

Bak sitede kullanım amaçlarına ne yazılmış ?
    *Emniyet
    *İstihbarat
    *Tarım
    *Arama-Kurtarma
    *Lojistik

Bu drone 2 kg . Sivil havacılık sana bunun için uygunluk mu verecek sanıyorsun? Al 2 KG lik drone ile oyna uçur mu diyecek ? Bu drone iş amacına uygun değilse satılmaz bile zaten adamlar satış linki filan koymamış.İletişime gec diyor.

Carrefour'da Corby RQ14 Drone ₺179

Neyse son olarak ta sen havada kalma süresiyle uçuş süresi aynı sanıyorsun herhalde
    Açıklamalarda uçuş süresi olarak (Yüksüz Uçuş süreleri rüzgarsız hava koşulları için geçerlidir.)

UÇUŞ SÜRESİ / Faydalı yük ile** 45dk. diyor.Rüzgarsız kapalı alanda.. Sen bunu al git dışarda maks 30-35 dk ucurabilirsin.Ama dediğim gibi bu hobi amaçlı,alabileceğin bir drone değil.

Saçma sapan örnekler vermeyi bırak , forumu boşuna kirletme.170 tl lik drone konusuna adam bildiğin istihbaratta kullanılan İHA linki koymuş :) Bak uçuyor diyor.

Hata bende hem hiç bir bilgisi olmayan , sabit görüşlü , kendini haklı cıkarabilmek için sacmalamanın da ötesine giden birine laf anlatmaya calısıyorum

• quote:

Dalga mı geçiyorsun ?? Bunu kim satıyor ? Kaç para bu drone ? Bunu satan bir tane adam,site vs göster..

Bu drone hobi amaclı bir drone değil.İstersen git helikopter linki koy buraya. Bu drone sana bana ona satılmaz.Bu drone tubitak desteği ile yapılmış ülkeye hizmet için ,ticari hizmetler için üretilmiş bir drone dir.

Bak sitede kullanım amaçlarına ne yazılmış ?
    *Emniyet
    *İstihbarat
    *Tarım
    *Arama-Kurtarma
    *Lojistik

Bu drone 2 kg . Sivil havacılık sana bunun için uygunluk mu verecek sanıyorsun? Al 2 KG lik drone ile oyna uçur mu diyecek ? Bu drone iş amacına uygun değilse satılmaz bile zaten adamlar satış linki filan koymamış.İletişime gec diyor.

Carrefour'da Corby RQ14 Drone ₺179

Neyse son olarak ta sen havada kalma süresiyle uçuş süresi aynı sanıyorsun herhalde
    Açıklamalarda uçuş süresi olarak (Yüksüz Uçuş süreleri rüzgarsız hava koşulları için geçerlidir.)

UÇUŞ SÜRESİ / Faydalı yük ile** 45dk. diyor.Rüzgarsız kapalı alanda.. Sen bunu al git dışarda maks 30-35 dk ucurabilirsin.Ama dediğim gibi bu hobi amaçlı,alabileceğin bir drone değil.

Saçma sapan örnekler vermeyi bırak , forumu boşuna kirletme.170 tl lik drone konusuna adam bildiğin istihbaratta kullanılan İHA linki koymuş :) Bak uçuyor diyor.

Hata bende hem hiç bir bilgisi olmayan , sabit görüşlü , kendini haklı cıkarabilmek için sacmalamanın da ötesine giden birine laf anlatmaya calısıyorum

Vaaaayy güzel araştırmışsın , bravo.

En başta diyordun ki en babası 27 dakika uçar daha öteye gidemez ...

Şimdi 1 saati gördün , yok bunun satışı yok , yok bilmem havada asılı kalınca uçmuş mu sayılıyor ?

Ne oluyor peki ??? İple mi asıyoruz dronu bulutlara ?

Edit : ayrıca sanane dronun kullanım amacından , oraya mi takıldın ?

1 saat uçuyor mu uçuyor ,, daha mazeret arama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfk24 -- 15 Eylül 2017; 7:44:13 >

• 3 saat uçan drone satıyorum 300 bin tl

quote:

Hocam o özel yapım drone dir . 10bin tl civarı bir para ödersen belki 45 dk ucan drone yaptırırsın '''

Ben 27 dakikadan daha fazla hiç bir drone uçamaz demedim.Lafları çarpıtma.

Ben piyasada bulabileceğin, alıp ucurabileceğin , satışı olan dronelerden bahsediyorum.Sen gitmiş, burada milletin alamayacağı, kullanamayacağı istihbaratın vs kullandıgı İHA yı örnek veriyorsun.Burası sıcak fırsat bölümü , milletin alıp yararlanacağı ürünlerden bahsediliyor. Senin gibi sidik yarışı yapıp sacma sapan örnekler verenlerin yeri değil.

Neyse daha fazla uzatmanın anlamı yok. Sacma sapan örnekler vermeye ,laf carpıtmaya, cevir kazı yanmasınlara başladın.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” /Mevlana/

Ben de senin gibi bu konuda 0 bilgi sahibi bir cahile birşeyler öğretmek icin vakit harcadığım için hata yapmışım demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 15 Eylül 2017; 10:15:28 >

• quote:

Bak ben ne demişim; 45 dakika uçan drone olamaz mı dedim ??

quote:

Hocam o özel yapım drone dir . 10bin tl civarı bir para ödersen belki 45 dk ucan drone yaptırırsın '''

Ben 27 dakikadan daha fazla hiç bir drone uçamaz demedim.Lafları çarpıtma.

Ben piyasada bulabileceğin, alıp ucurabileceğin , satışı olan dronelerden bahsediyorum.Sen gitmiş, burada milletin alamayacağı, kullanamayacağı istihbaratın vs kullandıgı İHA yı örnek veriyorsun.Burası sıcak fırsat bölümü , milletin alıp yararlanacağı ürünlerden bahsediliyor. Senin gibi sidik yarışı yapıp sacma sapan örnekler verenlerin yeri değil.

Neyse daha fazla uzatmanın anlamı yok. Sacma sapan örnekler vermeye ,laf carpıtmaya, cevir kazı yanmasınlara başladın.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” /Mevlana/

Ben de senin gibi bu konuda 0 bilgi sahibi bir cahile birşeyler öğretmek icin vakit harcadığım için hata yapmışım demek.

Şunları okuyanlar kimin cahil olduğunu çok iyi biliyor.

Gidiyorsun 20 kusur bin liralık drone örnek veriyorsun , bundan fazlası olamaz diyosun , 1 saat uçan drone gösteriyorum.

Farklı şeyler söylüyorsun ,

Netice olarak. ;;;;; Demekki neymiş ??

En baba drone 27 dakika uçmuyormuş ..

1 saat uçan drone bulmak ta mumkunmus ...

Neyse konu kapansın , inan ki cahilliğine hayran kaldım.

• Arkadaş,

Alt tarafı 180 liralı drone alacaktım. Şimdi bütçemizi 5000 sonra 10bin ve nihayet 300bine çıkardık. :)

Adam 1 saat uçan drone yok demedi ki, özel yaptırırsan ve parayı bayılırsan var dedi. Sizin gösterdiğiniz örnek de tam olarak arkadaşın dediği gibi özel yapım ve sivil vatandaşlara satılmayan bir drone. Cahillikten bahsetmeyin bari komik duruma düşmüşsünüz epey. Normalde böyle tartışmalara girip de yorum yazmam ancak cidden çileden çıkartıyorsunuz.

Orijinalden alıntı: asosyal genç

Adam 1 saat uçan drone yok demedi ki, özel yaptırırsan ve parayı bayılırsan var dedi. Sizin gösterdiğiniz örnek de tam olarak arkadaşın dediği gibi özel yapım ve sivil vatandaşlara satılmayan bir drone. Cahillikten bahsetmeyin bari komik duruma düşmüşsünüz epey. Normalde böyle tartışmalara girip de yorum yazmam ancak cidden çileden çıkartıyorsunuz.

Açıklama yapmaya değmezsiniz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.