Şimdi Ara

carrefour.com bölgesel inidirmleri(Kamosonic W1 Hoverboard 6,5 Inch: 100 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.064
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam şimdi önceki mesajlarıma baktım, gereksiz kaba ve fevri yazmışım öncelikle kusura bakmayın lütfen.

Çok detaylı yazmamamın sebebi bir bağlantım aracılığıyla emin olmuş olmamdı. Bu yerden stok olduğu bilgisini aldıktan sonra mağazaya gittim. Mağazada "arızalı, o yüzden geri gidecek paketlendi" dediler. Ben de birebir sizin gibi şüpheye düşüp "Bak hocam kendinize filan ayırdıysanız söyleyin de ona göre uğraşmayayım" dedim. Çünkü okul projelerimiz için o fiyata parçaları bile değerli bizim için.

X kişisi var dedi diyince bu sefer beni inandırmak için (biraz da her ne kadar mütevazı şekilde söylesem de bozulduğu için) depoya götürdü ve paketleri gösterdi. Burada çok fazla detay vermek istememe sebebim de hem carrefour tarafında bana yardımcı olan bağlantımıza ayıp olmasın diye, hem de depoya soktu gibi salak bir sebepten çalışan arkadaşın başı yanmasın diyeydi.

Ben "kesin" yazmama rağmen sizin sorgulayıcı mesajınız gereksiz sinirlenmeme sebep oldu, tekrar kusura bakmayın, bu kadar başka dert varken böyle aptalca bir olayla alakalı birbirimiz, üzmemize hiç değmiyormuş onu anladım

• Carefoursa yabancılarda iken kat kat daha iyiydi ne zamanki sabancı aldı işte o zaman içine sıçtı. Şimdi bu ürünleri bozuk olsa dahi bulmak için İnternetten istanbulun 39 ilçesini tarattım. Kadıköy natilius avm carrefoursa da iki tane birde İçerenköy(ataşehir) carrefoursada iki tane vardı. Sepette ekleyip alabilirdim lakin daha önce 10 tl lik kaykay ve bisiklet ve scotter aldım. Kredi kartından parayı çekti. Teslimat tarihi bir sonraki gün mesai saatleri içerisinde diye ayarladım. Teslimatta yarım saat kala bana dediler ki:stok yok ürününüzü teslim edemeyeceğiz. kusura bakmayın. Bende sinirlendim dedim ki koskoca carefoursa da anlık stok sistemi yok mu? Bana dediler ki onlar sistemde öyle görünüyor. Beni ayrıca kurumsal numaradan aramadılar normal çalışan kendi telefonuyla aradı. Şimdi ben 1 ay almadığım Ürün için paramın iadesini bekleyeceğim. Velhasıl gelelim cincır meselesine müşteri hizmetlerinden teyit aldıktan sonra ve önceki sipariş rezaletinin verdiği deneyimlede carrefoursa kadıköy natiliusu ayrıca aradım. Bir bayan çıktı. İki tane sağlam var dedi. Fiyatı 100 tl dedi. Ben gelip alacağım dedim. Ümraniye den yola çıkıp oraya vardığımda. Reyon görevlisi uyanık çocuğa sorduğumda gözleri açıldı. Ürün yok. dedi tepkilerinden anladım. Ürünün olduğundan kendisi sakladığından. Sonra dedim ki müdürünü çağır. Tabi her zamanki gibi müdür yok eve gitmiş. Reyon şefini telsizle arıyor diyorki hani cincırımız yok ya müşteri gelmiş istiyor yani telsizde anlatmak istediği sende gel burda yok de. Reyon şefi geldi durumu baştan anlattım ama kaz kafalı biri çıktı. Dedi ne zaman aramışsın bizi biz var demişiz. Arama kayıtlarını gösterdim. Geveledi eveledi biz çalışanımızı uyarırız felan. Neyse rotayı İçerenköy carefoursa ya çevirdim. Oraya gittim. Reyon görevlisi ürünleri çıkarttı inceledim. Tam alacaktım ki tanesi 200 dedi. Ben şok oldum. Burayı aradığımı ve 100 tl olduğunu ayrıca müşteri hizmetlerinide aradığımı söyledim. Müdürü gene istedim. Tabi müdür bey sanki işyeri sahibi gibi eve gitmiş. Reyon şefi geldi. Tam bir at hırsızı. Iki tanesini 450 tl den bırakırım dedi. Ben dedim burası pazar yeri mi kurumsal bir firma. Telefonda 100 tl olduğunu kırık batarya yok olduğunu tanesi 100 tl olduğunu söylediniz. Bende kabul ettim alacağım dedim. Şimdi buraya geldiğimde pazarcı gibi fiyat biçiyorsunuz. Yani arkadaşlar yabancı firmalar her zaman iyidir iş kanuna uyar, maaşları saniyesinde yatırır, kurumsalığı tam benimser, hedefleri, bilişim alt yapısı, personel bilgisi ile on numara çalışırlar. Ne zamanki türkler firmalara ortak olsa yada firmayı alsa işte böyle lakayt, boş beleş insanlar ve bakal ahmet gibi işletirler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.