Şimdi Ara

Carrefour 212 power outlett bisiklet indirimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
6.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen hocam cift kadro ve bmx ler efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maltepe Carrefourda gören duyan varsa/olursa bi alıntı yapsın lütfen.

• 212 carrfoure özel fiyatlarmis. 15_20 tane ürün var. Ama çoğu dağ bisikleti. Konu sahibinin almış olduğu modelden 1 tane var. 2 tane de extreme modelinden var fiyatları 699 TL. Diğerleri 999 TL civarı ve tekerlekleri çok kalın ama disk frenliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimmm -- 11 Ekim 2017; 18:17:26 >
  • trimmm kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dedikleriniz arkadan amartisörlü müydü yoksa rijit miydi

• Teknik terimleri bilmiyorum ama isterseniz çektiğim resmi atayım. Ama mobilden olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimmm -- 11 Ekim 2017; 18:25:1 >
  • aynı bisikletten bende aldım gayet sağlam ve güzel duruyor
    Carrefour 212 power outlett bisiklet indirimi
    Hayırlı olsun nereden ve kaça aldınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

559 TL 212 avm deki carrfoure dan aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Bu arada sağolun.

• Arkadaşlar yol bisikletine başlamak istiyorum da tavsiye ettiğiniz bir model var mıdır 1000 tl civarı

• arkadaşlar halen 212de bisikletler var mı acaba ona göre yarım saat yol alıp gidip bakcam cevap verebilenr minnettar olurum
  • milliadam M kullanıcısına yanıt
    An itibariyle olup olmadığını bilmiyorum lakin dün oradayken bisikletlerle çok fazla ilgilenen yoktu. 559 TL olanın birini ben aldım. benim aldığımı gören başka bi arkadaş da aldığım model ile ilgileniyordu. muhtemelen almışsa o almıştır. Modellerin hemen hemen hepsi eski model nette fiyat araştırayım dedim bulamadım. almış olduğum bianchi journey 210 modeli 2015 mayıs da satılıyormuş nette anca onu buldum.
    Carrefour 212 power outlett bisiklet indirimi

• Bu bahsedilen AVM hangi şehirde?

Bianchi'nin katlanır modellerinin fiyatı nedir, kampanyaya dahil midir?
  • firadiko kullanıcısına yanıt
    İstanbul Avrupa yakasında. katlanır model göremedim. zaten olan extreme (2 adet, 699 tl), csa 724, csa 600 (1 adet, 499 tl), journey 210 (1 adet 559 tl) aklımda kalanlar bunlardı.
    hocam peki fırsat var mı, uygun mu gerçekten, nasıldır durum bilginiz varsa
  • milliadam M kullanıcısına yanıt
    26 jant 21 vites bisikletlere baktım ve BORABAY bisikletlerin fabrikası benim iş yerimin yanında bi arkadaş 400-450 TL ye alırız falan demişti. Sonra Bianchi 559 ve 12 taksit ile değerlendirdiğimde fırsat gibi geldi aldım. carrefoursa da satılan bianchileri internette fiyat araştırması yapıp fırsat olup olmadığını değerlendireyim dedim. Pek fiyat bulamadım. Daha önce yine carrefoursa dan dinamic marka 180 TL ye 24 jant 21 vites kızım için bisiklet almıştım. dün bianchi sürünce kızım ve ben daha önce aldığımız bisikletin bisiklet olmadığını gördük. keşke ilk bisikleti bianchi alsaydık da 180 TL çöpe atmasaydık dedim. 559 TL fırsat bence.
    720 ve 999 TL lik biskletler de fırsattı ama ben kalın tekerlekli dağ bisikletlerini sevmediğimden almadım ama onlar 28 jant ve kaliteli malzemeden vede disk frenlilerdi.
  • Tekirdağ Carrefourda da indirim var arkadaşlar, tüm Carrefourlarda olabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.