Şimdi Ara

Çarpan araç sigortasız ve hasarı ödemeyi kabul etmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kamera kayıtları da varsa hocam dert etmeyin kazanırsınız diye düşünüyorum. ama yine de ilgili şirketlerden (sigorta şirketleri,servis vs) bilgi alın nasıl ilerlediklerine dair. büyük geçmiş olsun tekrar yolunuz açık olsun.
  • hiç vakit kaybetmeden işi yargıya taşıyın.

sizin kaskonu olsaydı şirket hasarınızı karşılayıp aynı yolu izleyecekti şimdi siz bunu bireysel olarak yapacaksınız

polis tutanağı suçu karşıya vermiş ayrıca muayene ve sigortası olmayan aracın trafikte bulunmaması gerekir. Dava soucunda onarımların yanında mahkeme masrafı da karşı tarafa yüklenecektir.

zaman kaybetmeden hakkınızı arayın
  • Teşekkürler arkadaşlar ama ilk olarak dava sürecimi nasıl başlatıcam telefonla bana bir bilgi verebilicek varmı veya tanıdık avukat gibi bir şeyi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş sen davanı aç birincisi arkadan vurmuş yani asli suçlu sen zaten tutanağını polis nezaretinde tumuşsun ya vazgeçerse diye seni yemlemiş ama davayı kaybetme şansın yok aç sen davanı ne kadar sürerse sürsün tüm masraflarıyla ödemeye mahkum olacak
  • Arkadaşlar avukatlar hasar miktarı ufak ve yaralanmasız olduğundan yanaşmıyorlar çaresiz kaldım sigorta birliğini aradım yardım için ama hiçbişey gelmiyor onların elinden barodan ücretsiz avukat talep etmek istedim baroya ulaşılamıyor barodan bi şekilde adalet sarayına yönlendirdi telefon tazminat davaları için avukat vermiyoruz diyorlar kaldım öyle kendi hasarımla sanırım

• Hocam kaskom yok avukat arkadaşlar hasar miktarı düşük olduğu için yanaşmıyor günlerdir avukat bulmaya çalışıyorum ama yok

• Tamamdır hocam bi motorcu bi avukat arkadaş iletişime geçti bakalım yapıcaz bişeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

birader senin kasko var mı? yok sanırım. avukatla görüş. avukat ücretini zaten davayı kazanacağın için karşı taraf ödeyecek. o yüzden önce tanıdık iyi bir avukat bul. sonra dava açın. ancak sorun davanın uzun sürecek olması. ancak eninde sonunda kazanırsın.

o iş tam olarak öyle değil. devletin ödediği standart bir avukatlık ücreti var ki bu avukatların aldığı rakamı karşılamıyor tam olarak. ancak yine de hasar + değer kaybı tazmini eklenirse arkadaşın cebinden para çıkmadan da olur bu iş. kaldı ki avukat olmadan da dava açabilir ve bu davayı bir dilekçeyle kazanır bence. herşey ortada. ev sahibim ben oturucam diyip beni avukatıma rağmen çıkartmayı başarmıştı. avukat haliyle yol yordam bildiği için 1 yıl beklemek zorunda kaldı o başka. böyle basit davalarda avukat gerekmez.

• Bu arada değer düşüklüğü davasını da unutmamak lazım, mutlaka bu davayı da açın.Motorun sonuçta 2.elde değeri düşecektir kazalı olduğu için.

Bu ülkede mümkün olduğunca kasko yaptırmak lazım, bu olay da bir örnek.

Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.