Şimdi Ara

Carnac Ardream Mage İtem Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar carnacda ardream mage dizmeye karar verdim Glacier mage olacak.

Öncelikle kolay hedef olmamak için
    İron neck ve Glas belt vazgeçilmezim. Ancak EP +2 içim yorumlarınızı alabilirim.
    Ardından 8 chitin set veya bulabilirsem +9 fp set giydiricem
    Dual +3 Shio tears olmazsa olmazım.
    Staf olarak ne olsak iyi olur bilemedim stafda ap ye mi bakmalı elemental damageye mi.

Glacier erenion 8 - Oasis 8 - Garp 8 - Elixir 9 bunlardan hangisini almalı. Not: Garp bulmak çok zor.
    Sanırım elemental damage fazla olması staf skillerinde ve 51 skillerinde flan pek işe yaramıyor alan skillerinde yarıyor.
    8 woe ile 7 elixiri golemlerde test etmiştim. Elixir tekli skillerde daha iyi vuruyordu.

Ardreamda önceliğim iyi vurmak ve milleti yavaşlatmak. Oasis alırsam dd kafalık almıycam
    Farklı staf alırsam dd kafalık almam gerekebilir.

Küpe olarakta kararsızım fikirlerinizi almak isterim.

• Pek mage oynamadım ama oynayan arkadaşlarım vardı sana şu şekilde bir tavsiyede bulunmak isterim, glas ve iron neck iyi tercih yüzüklerinde shio +3 olması çok iyi küpe hakkında ise en az +2 cleric earning tavsiye ederim ayrıca staf olarakta +8 garp çok iyi staf damageler verir olmadı onun yerine garp bulamassan tabi +8 osais staf al he demişsinki ben osais alırsam dd almam sakın öle bir hataya düşme dd mutlaka al unutmaki bir magenin en önemli düşmanı asastır yardımcı olabildiysem ne mutlu iyi forumlar
    Glass Belt
    Dual Shio +3
    +2 Dual Sse

Bu arada dd kafalık mutlaka bulundur.
    mage chitinler warrior shelleri geçmiş pazarda çok karmaşık olmuş sw.

Orijinalden alıntı: bywankedi

tamam her ihtimale karşı dd kafalık yapıcam yine
    stafı oasis aldım garp bulamadım elixirede çok fiyat çekyirolar.
    Daha +3 shio bile bulamadım
    mage chitinler warrior shelleri geçmiş pazarda çok karmaşık olmuş sw.

Mage item fiyatlarını arttıran koxp aşırı orandayken herkesin mage ile koxp kullanmasıydı. Ama ne iş ise koxp 100'de 5 gibi bi' orana düştü hâlâ mage item fiyatları tavan durumda. DD fiyatları ise tam aksine dibe vurmuşken biten koxp ile tavan yaptı. Malum koxp ne zaman sıfıra inse Assassin patlaması yaşanır şu oyunda
    İnt Priest Takı.
    14 yıl önce açıldı
    LR MAGE İTEM ÖNERİLERİ...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.