Şimdi Ara

CARMİNAT TOMTOM İLE VİDEO MP3 OYNATMAK TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
15
Favori
141.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moliay

    teşekkür ederim erkan bey,benim aracımda megane III sorunsuz çalıştı paylaşım için tekrar teşekkür ederim,erkan bey acaba tomtom navigasyonu nasıl güncelleyebiliriz belki tomtom un crack yapmasınıda biliyorsunuzdur :)


    tam bilmiyorum ama zor bişey değil + burada paylasamam googleda ararsanız bulursunuz.
  • selam erkan bey çok teşekkür ederim süper oldu. kızımın izlediği çizgi filmleri attım, süper çalışıyor. hele ses o kadar güzel ki sanki sinemada gibi,

    endru kardeşim izmir güzelbahçede oturuyorum, istersen yardımcı olabilirim.

    emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.
  • sayın engineer972 valla çok süper olur bana yardımcı olursan.sen bir yer seç ben istediğin zaman ve saatte orada olurum.ve ne almam gerektiğini söyle yeter.çok saol...
    quote:

    Orijinalden alıntı: engineer972

    selam erkan bey çok teşekkür ederim süper oldu. kızımın izlediği çizgi filmleri attım, süper çalışıyor. hele ses o kadar güzel ki sanki sinemada gibi,

    endru kardeşim izmir güzelbahçede oturuyorum, istersen yardımcı olabilirim.

    emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.
  • düz sd kart degilde SD-HC kart ile calıstıran oldumu ? SD-HC ilede çalışacagını düşünüyorum video müziklerin ??? Düz sd ler sadece 2 gblık bulabiliyorum SD-HC ilede calısması lazım videoların?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperalper123

    düz sd kart degilde SD-HC kart ile calıstıran oldumu ? SD-HC ilede çalışacagını düşünüyorum video müziklerin ??? Düz sd ler sadece 2 gblık bulabiliyorum SD-HC ilede calısması lazım videoların?


    deneme yanılma yoluyla anlayabilirsin ben 2gb kullanıyorum yetiyor bana :) 8 gb kadar destek veriyor bildiğim kadarı ile ama kesin bişey diyemem ..
  • erkan kardeşim hayırlı aksamlar senin kullandıgın 2 gb lık sd cartın markası nedir? sony mi sandiskmi toshibamı nedir?
  • erkan kardeşim hayırlı aksamlar senin 2 gb lık sd kartın markası nedir? sony mi toshibamı sandiskmi nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperalper123

    erkan kardeşim hayırlı aksamlar senin kullandıgın 2 gb lık sd cartın markası nedir? sony mi sandiskmi toshibamı nedir?


    ben kipatan aldım kingston du yanlıs hatırlamıyorsam

    verdiğiniz markaların hesinin 2gb sd ler olur gibi. yeterki girişleri aynı olsun siz bir yerde yanlıslıkmı yapıyorsunuz acaba= ? yoksa daha sd kart almadınızmı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan3300 -- 3 Nisan 2011; 11:59:00 >
  • yanlışlık yaptıgımı sanmıyorum ama karttan sanırım marka önemli galiba o yuzden sordum kesin kingston mı? seninkinin aynısını alıcam .. 4 gb lık sd-hc almıştım olmadı bu ugurda feda oldu feda olsun yeterki olsun.. aynısını yaptım fat 32 ile bicimlendirdim sd kartın ana klasörüne cıkarttım son sürümü.. tomtoma taktım aracı calıstırdım kum saati cıktıı bise yukleniyor gibi oldu sonra harita bulunamadı diyorr .. kitapcıga baktım harita bulunamadı se sd kart yok yada uyumlu dglmiş o yuzden sordum kesin kisngstonmı aynısını alayımda garanti olsun .. bu arada navigasyonda kadın seside varmış ama yüklü degil renault multimedia dan yukleyebilirsiniz diyor su video işi bitsin adamın sesinden kurtulacam allahın izniyle..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperalper123

    yanlışlık yaptıgımı sanmıyorum ama karttan sanırım marka önemli galiba o yuzden sordum kesin kingston mı? seninkinin aynısını alıcam .. 4 gb lık sd-hc almıştım olmadı bu ugurda feda oldu feda olsun yeterki olsun.. aynısını yaptım fat 32 ile bicimlendirdim sd kartın ana klasörüne cıkarttım son sürümü.. tomtoma taktım aracı calıstırdım kum saati cıktıı bise yukleniyor gibi oldu sonra harita bulunamadı diyorr .. kitapcıga baktım harita bulunamadı se sd kart yok yada uyumlu dglmiş o yuzden sordum kesin kisngstonmı aynısını alayımda garanti olsun .. bu arada navigasyonda kadın seside varmış ama yüklü degil renault multimedia dan yukleyebilirsiniz diyor su video işi bitsin adamın sesinden kurtulacam allahın izniyle..


    kadın sesi ve komik sesler var:) orjinal kadın sesini tomtom home ile orjinal karta yükliceksin zor bişey değil 2dk almıyor :)
    siz orjinal yazılımı tomtom home ile güncellestirdinizmi acaba?
    komik sesler tomtom ses yazınca google amcaya gösteriyor oradan ses klasorune atıyorsun orjinal kartın :)




  • @alperalper123,

    Hangi şehirdesin bu zor bişey değil. Bir yerde hata yapıyorsun. İzmir'deysen yardımcı olabilirim. İlk denememde sonuç olumluydu benim. Şu an gayet güzel filmleri klipleri izliyorum aracımda...
  • sayın jimbean ben izmirdeyim bana yardımcı olabilirmisin ?
    quote:

    Orijinalden alıntı: JimBeam

    @alperalper123,

    Hangi şehirdesin bu zor bişey değil. Bir yerde hata yapıyorsun. İzmir'deysen yardımcı olabilirim. İlk denememde sonuç olumluydu benim. Şu an gayet güzel filmleri klipleri izliyorum aracımda...
  • Olurum tabi. Hangi semtte oturuyorsunuz ?
  • evka-2 de oturuyorum ama siz nerede buluşmak isterseniz oraya gelebilirim benim için sorun olmaz
    quote:

    Orijinalden alıntı: JimBeam

    Olurum tabi. Hangi semtte oturuyorsunuz ?
  • ben istanbuldayım jimmy arkadasım izmirde olsam görüşürdük evet çözerdik.. 6 eylülde izmirde olucam 6 aydada eşek degilim ya çözerim diye düşünüyorum yani umut ediyorum .. çözemezsemde sen çözersin artık:) sağolasın teklifin bile yeterli .. en azından 6 ay sonra sorunun çözüleceği garanti oldu:) erkan arkadasım güncelledim orjinal kartı tom tom la o işlemide yaptım.. yeni sd kartı fat 32 ile biçimlendirdim bahsettigin son surumu actım sd karta extract ederek çıkarttım sonra araça taktım sd kartı calsıtırdım radyoyu actım kum saati yuklendi ama harita bulunamadı diyor.. bence sd karttan seninkinin aynısını alınca çözülecegini düşünüyorum yarın operasyonda son asamaya girecegimi düşünüyorum hayırlısı artık:)
  • bu arada navigasyonumda tomtom live degil carminat tom tom yani uyumlu olan ondada sorun yok.. erken arkadasım sesler için saoll orjhinal kartın ses klasörüne bahsettigin gibi google dan yükleyecegim sagolasın
  • erkan yazıcaktım yanlışlıkla erken yazmısım kusura bakma herseyi erkenden ögrenip bize yol gösteridgin için allah yazdırdı sanırsam:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: endru

    evka-2 de oturuyorum ama siz nerede buluşmak isterseniz oraya gelebilirim benim için sorun olmaz
    quote:

    Orijinalden alıntı: JimBeam

    Olurum tabi. Hangi semtte oturuyorsunuz ?



    Abi sanada uygun olursa Gaziemir Kipanın otoparkında görüşebiliriz. Aslında dün(pazar) bütün gün boştum keşke gündüzden halletseydik. Hafta içi hallederiz mutlaka merak etme

    Özelden msn adresini atarsan, daha çabuk haberleşme imkanımız olur..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperalper123

    ben istanbuldayım jimmy arkadasım izmirde olsam görüşürdük evet çözerdik.. 6 eylülde izmirde olucam 6 aydada eşek degilim ya çözerim diye düşünüyorum yani umut ediyorum .. çözemezsemde sen çözersin artık:) sağolasın teklifin bile yeterli .. en azından 6 ay sonra sorunun çözüleceği garanti oldu:) erkan arkadasım güncelledim orjinal kartı tom tom la o işlemide yaptım.. yeni sd kartı fat 32 ile biçimlendirdim bahsettigin son surumu actım sd karta extract ederek çıkarttım sonra araça taktım sd kartı calsıtırdım radyoyu actım kum saati yuklendi ama harita bulunamadı diyor.. bence sd karttan seninkinin aynısını alınca çözülecegini düşünüyorum yarın operasyonda son asamaya girecegimi düşünüyorum hayırlısı artık:)

    Çözemezsen ben 10 haziranda İstanbul'da olucam kısmet olursa. Geldiğimde hallederiz.




  • Ben de bugün denedim. Gerçekten güzel. MP3 dinlerken ekranda hızı, yüksekliği, saati v.b. bilgileri içeren bir ekran çıkıyor. Bu da hoşuma gitti.
    TomTom un üzerinde ilerde daha çok uygulama geliştirileceğini ve cihazımızın tam bir multimedia canavarı olacağını düşünüyorum.

    Bu konuyu bizimle paylaşan arkadaşa da çok teşekkür ediyorum ve paylaşımlarının süreceğini umuyorum... :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.