Fenerbahçe'ye gelmesi büyük olay olan, ancak geçen zaman içinde adı kadar büyük işler yapmadığı için çok sık eleştirilir hale gelen Roberto Carlos, Ada’da hâlâ ününü sürdürüyor. Geçtiğimiz yaz İngiltere’nin ünlü kulüplerinden Chelsea’nin yaptığı transfer teklifini, “Burada çok mutluyum ve Fenerbahçe’den ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum” diyerek nazikçe geri çeviren Brezilyalı yıldızın peşine bu kez de Manchester City’in düştüğü belirtildi. City’in, ocak ayında resmen harekete geçeceği öğrenildi.
Opsiyon kullanıldı mı?
Bonservis bedeli ödenmeden Sarı-Lacivertli renklere kazandırılan Roberto Carlos’un, sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. Sambacı, geçtiğimiz günlerde 1 yıllık opsiyonun devreye sokulduğunu ve sözleşmesini 1 yıl daha uzattığını açıklamış, buna karşılık Fenerbahçe Yönetimi sessiz kalmayı yeğlemişti. Ocak ayında İstanbul’da gerçekleşmesi beklenen buluşmadan çıkacak sonuç büyük merakla bekleniyor. Bakalım Fenerbahçe Yönetimi yıldız oyuncuya izin mi verecek, yoksa City’yi geri mi çevirecek?
ben olsam 1 dakka durmaz satardım.ama aziz yıldırım satmaz onuda biliyorum takımınıza ayak bağı olmaktan öteye gitmez.
eğer gerçekse hemen satmak ta fayda var.
Eğer Carlosu satarsak dünya klübü sıfatından bir adım daha uzaklaşırız..
Kadroda kim kaldı ki zaten ? Appiah gitti, Anelka gitti, Tuncay, Aurellio gitti.
Bunlar Avrupada tanınan, çekinilen futbolculardı. Şuan kadroda Alex Guiza Carlos dışında var mı o tür bir isim ?
İsim bi yerde çok önemlidir..
hocam saçmalayın böyle haberlere inanmayın.carlosoun nasıl oynadığını ingiliz klüpleri görmüyomu?carlos fenerde hep cepten yiyo bana bi kişi carlos iyi oynuyo diyebilir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88
hocam saçmalayın böyle haberlere inanmayın.carlosoun nasıl oynadığını ingiliz klüpleri görmüyomu?carlos fenerde hep cepten yiyo bana bi kişi carlos iyi oynuyo diyebilir mi?
ben ?
quote:
Orjinalden alıntı: John Rambo
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88
adam forvet değilki gol atsın görevini yapıyor defansdan carlos gökhan gibi kaç tane türkiyede adam var ileri çıkan çalım atan
josico maldonado selcuk olunca orta saha yol gecen hanına dondu buna bide uğurun kazımın kotu oynayısıda gelınce carlosa pek bişi kalmıyor saten
quote:
adam forvet değilki gol atsın görevini yapıyor defansdan carlos gökhan gibi kaç tane türkiyede adam var ileri çıkan çalım atan
josico maldonado selcuk olunca orta saha yol gecen hanına dondu buna bide uğurun kazımın kotu oynayısıda gelınce carlosa pek bişi kalmıyor saten
Katılıyorum, kendi savunma oyuncularımızla kıyaslarsanız Carlos gerçekten iyi oynuyor, ileriye bindirmelerle, ceza sahasına ortalarla, gerektiğinde gol olmasa da uzaktan şutlarla, serbest vuruşlara katkısı ile, defansa verdiği güvenle ve bazı yerine müdahaleleri ile. Ama Türk milleti olarak isminin oynamasını bekliyoruz, bu yüzden de artık yaşından dolayı isminin gereklerini fazla veremiyor, yine bunları iyi yapıyor fakat çabuk yoruluyor bazı hataları oluyor... Bu hataları da kimseden fazla yapmıyor, sadece bu yüzden mükemmel olamıyor.
Bence Carlos kime giderse gitsin Real Barça vs. haricinde ilk 11'in daimi futbolcusu olmaya devam eder, onu gönderip kimi alacaksın?.. Abartmayalım. Ki adam forma satışları vizyon ve sponsor reklam gelirleri vs ile Fenerbahçe'ye neler kazandırdı hepimiz biliyoruz.
Bizim için harcamak kolay tabi, hemen gitsin..
hehe belki cm03/04 ün kralı de la cuestayı alırlar yerine carlosun
quote:
bence rancottayı alsınlar guizanin yanına , kaleyede kasper
bonservisinden öte aldığı maaş bakımından hemen gönderilmesi gereken bir futbolcu, birkaç tane yıldız almakla dünya kulübü olunmuyor kadro olarak büyümemiz lazım, ayrıca yıldızlar karması bir takımda iyi oynar carlos çünkü ofansif özellikli bir bek ama carlos tan savunmayı toparlamasını beklemek hata olur, gençken bile bu görevi yapmıyordu
m.city çok para verior bu tip adamlara ii para veriolarsa gitsin 20-25 yaşında adam gibi bi sol bek daha ii olr
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
Eğer Carlosu satarsak dünya klübü sıfatından bir adım daha uzaklaşırız..
Kadroda kim kaldı ki zaten ? Appiah gitti, Anelka gitti, Tuncay, Aurellio gitti.
Bunlar Avrupada tanınan, çekinilen futbolculardı. Şuan kadroda Alex Guiza Carlos dışında var mı o tür bir isim ?
İsim bi yerde çok önemlidir..
katılıyorum hocam...Hakan Şükür örneği de verilebilir bu konuya...son 3-4 yılda hiç birşey yapmasa bile sadece adından korkuluyordu...
alıcısı varken hemen satalım
carlosu satmak için almadık.
quote:
Orjinalden alıntı: Lucifer
quote:
bence rancottayı alsınlar guizanin yanına , kaleyede kasper
Kazımın yerine toledo uğurun yerine de absalonsen
Adam hata yapıyor ama yaptığınıda kapatmasını biliyor. Bazen tutuk oynasada takımda sırıtan bir görüntüsü yok. Bunun yanında diğer futbolcular içinde iyi bir öğretmen. Ayrıca özellikle avrupa maçlarında hakemi gerektiğinde baskı altına alabiliyor. Aslında eksik carlostan ziyade edu,can, yasin gibi kazmalarda. Bu adamla beraber oynarken kendilerine çok şey katabilirlerdi.
Carlosa gelse gelse LOST'taki Adadan tekliz gelir bu saatten sonra.