Şimdi Ara

CARDİNAL SLOTUNDA KOXP VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YENİ PATCH GELSE TAM SÜPER OLACAK CARDİNALDE KOXP VAR STEGODONLARA VE GLYPDONTLARDA BİLE VAR PARA KASILMIYOR YENİ PATCH GELSİN VE DÜZELSİN
    AŞIRI LAGDAN KASILMIYOR SANTANIN ÇIKACAGI ZAMANLAR YA 1 SERVERDA HAREKET EDİLMİYOR YADA 2 SERVERDA SÜREKLİ DC VERİLİYOR EXPMİ VERİYOR DC Mİ BELLİ DEĞİL İNŞALLAH YENİ PATCH GELİR KURTULURUZ

• ee bunun için bi girişimde bulunsana git şikayet et koxperları yeni pacht getirin diye ticket at
  • koy kadir abiyi yüzüklerin efendisine iki kule artı kadir diye giydir gitsin 10 milyon kişi seyretmesse şerefsizim
  • Tw falan çekmeyi denedinmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlanyaTuning

koy kadir abiyi yüzüklerin efendisine iki kule artı kadir diye giydir gitsin 10 milyon kişi seyretmesse şerefsizim

lafım ata demirelin komedi cdsindeki gibi oldu dimi
  • @ 6e Biraz öyle oldu

Ayrıca yeni patch gelse nolcak ki 2-3 gün sonra yine başlar. Adamlar gece gündüz demeden koxp yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YumuşakG -- 14 Ocak 2008; 20:51:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlanyaTuning

koy kadir abiyi yüzüklerin efendisine iki kule artı kadir diye giydir gitsin 10 milyon kişi seyretmesse şerefsizim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamlar cs yi seri atıyo tw çekse neye yarar ben çektim tw yaklaşmadan yatttı walkanıc rock çeksem
  • eğer bi slotta KOXP ve ÇİNLİLER(çinli demiyorum tek gezmez yawşaklar) varsa, o slottan kesinlikle iyi para kaldırıyodurlar..

Çekik gözlülerin hepsinden nefret ediyorum korkak ...ler..

(bkz: oturma organı korkusu)
    (bkz: çin seddi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLyyy -- 15 Ocak 2008; 9:38:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.