Şimdi Ara

CARDFİNANSLILARA METRO'DA TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİNE %15 PARAPUAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  CARDFİNANSLILARA METRO'DA TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİNE %15 PARAPUAN

CardFinans Kampanyası katılım koşulları: 26 Nisan – 03 Mayıs 2012 tarihleri arasında Metro Toptancı Marketlerde Finansbank kredi kartları ile kampanyaya özel olarak tanımlanan Finansbank POS’larından tek seferde, Teknoloji Kataloğundan yapılacak 400 TL ve üzeri ilk alışverişe alışverişin %15’i değerinde METRO’da geçerli ParaPuan kazanılacaktır. Bir müşteri birden fazla kredi kartı kullansa bile ParaPuan kampanyasından 1 kartıyla ve 1 kez faydalanabilecek olup, en fazla 150 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir. Bireysel ek kredi kartlarıyla yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuanlar asıl karta yüklenecektir. ParaPuanlar, 17.05.2012 tarihinde kampanya süresince harcama yapılan kredi kartına yüklenecek olup, son kullanım tarihi 23.05.2012’dir. Kullanılmayan ParaPuan’lar 24.05.2012 tarihinde geri alınacaktır. Kazanılan ParaPuanlar yalnızca Metro Toptancı Marketlerde toptan tütün ve içki alışverişleri haricinde Finansbank POS’undan yapılacak alışverişlerde kullanılabilir Toptan tütün ve içki alışverişleri, iade işlemleri, ParaPuan veya Finansbank banka kartları kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

• hocam en fazla 150 yazıyoda metronun sayfasında ınsert unde atıyorum 1800 tl lık urune ılk alısverıste 270 tl diyor ne iş anlamadım
  • club doctors olanlar için dehşet sıcak bir fırsat
    parapuanın
    uçak biletlerinde 3x
    varan otobüs biletlerinde 2x değerli olduklarını düşünürsek...
    Düşünmekten vazgeçiyorum ve METRO dan uçak hızıyla uzaklaşıyorum.
    Kusura bakmayın sadece METRO da geçiyormuş heyecan yaptım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umityasar -- 26 Nisan 2012; 22:21:53 >
  • parapuanlar sadece metroda kullanılabilir diyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.