Şimdi Ara

CardFinans ve HSBC Advantage Kampanyasi ( Morhipo 300 e 100 tl indirim ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
3.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: soyken

Hayır hocam cardfinans

Enpara kredi kartı olan arkadaşlar finansbanktan fix kart başvurusu yapsınlar. Enpara ile ortak havuzu kullanır aynı limiti verir.
    Fix kart yıllık ücreti olmayan karttır ama bazı kampanyalara katılmak için aylık 5 lira karşılığında artı pakete üye olmanız gerekmektedir. İstemediğiniz aylarda çıkabilirsiniz, kullanmadığınız aylarda iadesini alabilirsiniz. Uygulamasından her ay çeşitli kodlar verir ara ara boyner ve morhipo indirimleri yapar.
    Ramazan kampanyası gibi kampanyalar yapar. Hiç kullanmayın 6 ayda bir arayın kapatmama sözüne 50 lira puan verir.
    Enpara tek başına çöptür. Konusunda yazıyorum, yılların sıcak fırsatçısıyım sadece enpara kredi kartı olup fix kart almayan eşeklik eder. Yoksa her ikisi de elzem değildir, ikisini toplayınca bir kart kampanyası eder. İkisini birden kullanınca azbuçuk randıman verir, tek başına kullanmak başlı başına çöplüktür.

Alıntıları Göster
    Olayı güzel anlatmışsınız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar BKM Express kodu sadece sezon alışverişlerinde geçerliyken 100 lira indirim özel indirim kulübünde de geçerli. Benim gibi bu kod niye düşmüyor diye bakınmayın yani. Bir de 100 lira kaç taksitte ödediyseniz ona bölünerek düşüyor ilk ekstrede 100 lira birden düşmüyor ona göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ARKADAŞLAR ;
    alışveriş sırasında hopi den de kazanç sağlayabiliyormuyuz..hem 100 hem hopi deneyen varmı..
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.