Şimdi Ara

Capture card

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar video kameradan görüntüyü pc'ye kayıt olanağı sağlayacak bildiğiniz kartlar neler
    Teşekkür

• O kadar çok seçenek var ki... VIVO lu VGA lardan tut, kaliteli ve kalitesiz TV Cardlarından tut, Dazzle vs gibi profosyenel kartlara tut seçenek çok. Sistemin ne. Bütçen ne? Hiç bir kriter vermemişsin
  • en ucuz şeçeneğim hangisidir sonuçda önce hobi olarak bi başlayayım sonra duruma göre değişime gidilebilir
  • Eğer sistemin iyi ise veya başka bir deyişe vasat bir sistem değil ise işe ucuz bir TV kartı alarak başla derim ben. Virtual Dub vb. programlarla Kamera dan Divx formatında bile kaliteli kayıt yapabilirsin. Ama tekrar söylüyorum alacağın kalite ve sıkıştırma sisteminin gücü ile doğru orantılı olarak artacak veya azalacaktır. En azından bu kart ile capture ve codecler konusunda biraz tecrübe kazanırsın. Alman gerekecek ürün hakkında ürünün hangi özellikleri olması gerektiğini anlarsın ve daha sonra pahalı bir ürün alırken yanlış yapmazsın... TV card olarak Avermedia veya Winfast ile diğerlerine nazaran daha kaliteli kayıtlar yapabilirsin.
  • pc
    p4 3.0prescott
    2*256 kingston
    sata disk
    256mb winfast ekran kartı
    vs
    bahsettiğin tv kartı 55$ civarı daha ucuz bir şey aklına geliyormu
  • Vall işin gerçeği TV kartlarının donanım olarak birbirlerinden farkı yok. En önemli farkları yazılım destekleri. En ucuz tv kartını al aynı işi görür uygun yazılımları netten arayıp bulabilirsen. Ama TV kartını alırken dikkat et mutlaka BT 87x chipsetli olsun. Philips veya diğerleri capture açısından BT serileri kadar başarılı değil. Piyasada ikinci el ucuz tv kartı kaynıyor. İstersen ben sana ASKEY bt878 chipsetli bir TV kartı göndereyim. Driverlarını da ASKEY in sitesinden üzerindeki koda bakarak indirebilirsin. (Ben kaydedip gönderirdim ama makinem anakart bekliyor. Bu Celeron 433 ve writer ım yok) 10 milyona veririm tv kartını. Kesinlikle sağlam ve problemsizdir. Tek kusuru kumandası kayıp. Bir de internetten Virtual Dub programını indir. Divx codeclerini yükle. Ve denemelere başla. Divx kaydı çok da fena olmuyor. Göreceksin. Sisteminde gayet yeterli.....
  • Bahsettigin tv kartının fm özelliği varmı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Capture Card Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Card Sharing Nedir?
    18 yıl önce açıldı
    Elgato HD60S capture kartı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok..
  • Peki ilgine saol
    en azından almışken o zaman fm özellikli bir tv kartı alayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.