Şimdi Ara

CAPTUR 2 (2020) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
22
Favori
76.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fotoğraflardakilerin ikisi de yüksek orta konsol. Diğeri joy donanımda sunulmuştu. Touch ve icon donanımlarda yüksek konsol standart zaten. E-shifter'ın altı ayrıca kablosuz telefon şarj yeri.

• Touch pakete rs jantı takmıştı bir arkadas Facebook grubunda gördüm. Replika sanırım 3000 TL'ye almis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim araçta ön kapılardan trim sesi gelmeye başladı. 4500 km oldu. Bakıma kadar beklemem herhalde. Servise götürüp hallettireyim diyorum. Sizin araçlarda durum ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: duayen2

Benim araçta ön kapılardan trim sesi gelmeye başladı. 4500 km oldu. Bakıma kadar beklemem herhalde. Servise götürüp hallettireyim diyorum. Sizin araçlarda durum ne?

Benden de gelmeye başladı ben de goturecegim ama umutlu değilim

• quote:

Benim araçta ön kapılardan trim sesi gelmeye başladı. 4500 km oldu. Bakıma kadar beklemem herhalde. Servise götürüp hallettireyim diyorum. Sizin araçlarda durum ne?

Kötü haber :( umarım çaresi vardır...

• mylife84 M kullanıcısına yanıt
    Daha önce clio kullanıyordum. Onda da trim sesleri olmuştu. Renault servisleri gerçekten çok ilgililer. Bütün sorunları gidermişlerdi. Satana kadar değil. Sattıktan sonra da ürünlerinin arkasında duruyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Daha önce clio kullanıyordum. Onda da trim sesleri olmuştu. Renault servisleri gerçekten çok ilgililer. Bütün sorunları gidermişlerdi. Satana kadar değil. Sattıktan sonra da ürünlerinin arkasında duruyorlar.

Hangi servis nasıl çözdü hocam

• mylife84 M kullanıcısına yanıt

Servise gittiğinizde ustayla test sürüşüne çıkıyorsunuz. Sesi usta da dinliyor. Bazen emin olmak için 2 kişi bile geldikleri oluyor. Sesin kaynağını tespit ediyorlar. Aracı sabahtan bırakıyorsunuz. Gün içinde gidip alıyorsunuz. Hatta basit birşeyse beklemenizi istiyorlar. Halledip aracı veriyorlar. Daha önce florya hedef oto ve başakşehir renser'e gidiyordum servis için. Artık işime yakınlığından dolayı terazidere acar'a götürücem aracı.

• quote:

Servise gittiğinizde ustayla test sürüşüne çıkıyorsunuz. Sesi usta da dinliyor. Bazen emin olmak için 2 kişi bile geldikleri oluyor. Sesin kaynağını tespit ediyorlar. Aracı sabahtan bırakıyorsunuz. Gün içinde gidip alıyorsunuz. Hatta basit birşeyse beklemenizi istiyorlar. Halledip aracı veriyorlar. Daha önce florya hedef oto ve başakşehir renser'e gidiyordum servis için. Artık işime yakınlığından dolayı terazidere acar'a götürücem aracı.

Teşekkürler hocam

• züttürük Z kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz alttan gelen tak sesi bende de oldu bir kaç sefer. Düşük hızda kasise yaklaşırken biraz daha yavaşlıyım diye tatlı tatlı fren yaparken oldu özellikle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KorayKorkmaz kullanıcısına yanıt

Sizin bahsettiğiniz ses S&S kaynaklı olabilir. Çok yavaşlayınca motor duruyor ama araç tam durmadan gaza basınca öyle bir ses geliyor aracın altından.

• Arkadaşlar 3 d paspas arayanlar için rizzline marka var şuan için 230 civarı fiyat. N11 gibi sitelerde var haberiniz olsun.

• Arkadaşlar merhaba ilk uzun yolu yaptım benim araçla istanbul malatya gittim geldim 1100 er km toplam 2200 ordakileri saymıyorum. Arabam 3300 km ye geldi. Rodajı tamamladık.

Alacak arkadaşlara da fikir vermesi için araban çok memnun kaldım. Özellikle motor gerçekten çok verimli gidişte 5.9 dönüşte 5.8 ltre ortalama yaktım.

Hız olarak genelde 120 140 bandındaydım. Bazı denemelerde yaptım yolda. Motor çok istekli aralıksız güç sunuyor. Yoltutuşu da başarılı buldum. Kötü yollarda yalıtım hafif sıkıntı olsa da asfaltı iyi yerlerde gayet sakin sessizdi kabin.

Araba yormadı açıkçası çok keyif aldım. Uzun yıllar binebilirim siye düşünüyorum. Belki ileride icon paketi nasip olur.

Herkese iyi sürüşler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jant bakıyorum ama genelde clio icon jantları var satılık. Clio icon jantı ile captur icon jantı aynı mı?

Birde nikelaj bekleyen arkadaş var dı, ne yaptınız?

• sarpuli kullanıcısına yanıt
    Aynı değil. Clio 4x100 bijon.

• quote:

Orijinalden alıntı: _boyacı

Aynı değil. Clio 4x100 bijon.

Orjinal icon jantı bulmak imkansız o zaman :)

Bayilerden bulunmuyor mu? Önceki aracım seat idi servisten jant almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _boyacı

Bayilerden bulunmuyor mu? Önceki aracım seat idi servisten jant almıştım.

Alırken bizde çok pahalı dediler fiyat sormadım...

Touch donanım jantları 5x114,3 olarak geçiyor. 17''

10500 fiyat aldım. Biraz tuzlu. Lastikleriyle 15000 i geçer.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.