Şimdi Ara

(. CAPTAN İVY'DEN MANZARALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Saaten fazla uğraşıp görevi tamamladım ve ivy yi akşam kestim 20 tane berkserker scroolumu çatır çatır aldım
    O bana 8-9 vuruo ben ona 62-65k aralığında vuruyordum

(.  CAPTAN İVY'DEN MANZARALAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheExploreR -- 16 Ağustos 2007; 16:48:13 >

• TEBRİKLER KARDEŞ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mortal_TR

TEBRİKLER KARDEŞ...

Bu LeweL de çok zorladı beni ama :P
  • bu ıvy unique mi şimdi general yasıyo ama ???
  • nası kıydın ona
  • quote:

Orjinalden alıntı: silkroad_semih

bu ıvy unique mi şimdi general yasıyo ama ???

İVY unique ama spawn olmuyor 3 saati aşan bi sürede tamamlanan bir görevi tamamladığında kendin spawn edip(çıkartıp) önce sohbet ediyosun onunla derken arkadan birden saydırmaya başlıyo sana sende berkserkeri çakıp allah ne verdiyse dalıyon hatuna Hediyesi 20 tane berkserker scroolu (lord yarkan için bire bir)
  • Güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tebrikler arkadşım bu görevi nerden alıyoruz ben şu an 64 lvl im söylermisin bende yapablirmiyim bu görevi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leon420

Tebrikler arkadşım bu görevi nerden alıyoruz ben şu an 64 lvl im söylermisin bende yapablirmiyim bu görevi.

http://forum.donanimhaber.com/m_16708141/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhansulun

quote:

Tebrikler arkadşım bu görevi nerden alıyoruz ben şu an 64 lvl im söylermisin bende yapablirmiyim bu görevi.

bende bu görevi bitirdim arkadaşla beraber,ben 73,o 80 lvl dı,gerçekten uzun sürdü ve ivy nin hp çok fazla,bunun 30 lvl görevi olduğunu düşünürsek ivy i öldürmek baya uzun sürüyo olmalı

• quote:

Orjinalden alıntı: buura2

quote:

Orjinalden alıntı: ilhansulun

quote:

bende bu görevi bitirdim arkadaşla beraber,ben 73,o 80 lvl dı,gerçekten uzun sürdü ve ivy nin hp çok fazla,bunun 30 lvl görevi olduğunu düşünürsek ivy i öldürmek baya uzun sürüyo olmalı

Sonuçta unique ve 1 kişi dalıyosun uruchiyi tek başına öldüreceğin süreyle bence aynı ,(hemen ölüyo)

• bizde arkadaşla öldürdük pek uzun sürmedi ama,bu görev normalde 30 lvl görevi,bu görevi 30 lvlda yapmaya kalksan baya uzun sürer ondan bahsediorum
  • bu ivy ne oluyo tg gibimi ? ne yani ??
  • goria yı da kesmiş bulunmaktayım ss leri koyacagım
  • _TeBrİkLeR_
  • quote:

Orjinalden alıntı: XxShaMaNxX

goria yı da kesmiş bulunmaktayım ss leri koyacagım

o ne hule
  • quote:

Orjinalden alıntı: XxShaMaNxX

goria yı da kesmiş bulunmaktayım ss leri koyacagım

Goria ne ola kine Godzilla felan mı koydular sro ya, Hayvanat bahçesimi la bura
  • yha beyler gorevi aldıımızda direk cıkıomu bu ivy yhoksa 40saat bekliozmu cıkcak die
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_

yha beyler gorevi aldıımızda direk cıkıomu bu ivy yhoksa 40saat bekliozmu cıkcak die

Görevi ortalama 3 saat sürüyor en sonunda görevi bitirince bi anahtarın oluyo sağ tıklıyon ivy anında karşında
  • k cok saol 38lvlım yapsammı korkuyom simdi bni keser felan karizma ider die
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.