butun noktalar ıvy, bizzat tarafımca bulunup kestım hatta bırkac fotosu var buyrun:
burası: harıtada sol ust nokta kurtların oldugu yer, burası harıtada kus ıconunu oldugu yer
ha bırde demışsinki ivynin dogdugu hiçbir yerde görülmedi al bak burası kore sen şimdi bunlarda görev ivysi dersin
læ gülme læ burda paylaşım yapmışım adam gelmiş diyorki sallama, diğer noktalardada bulayım ve birkaç fotosu alayım o zaman ömerfarukcan değil ömermorukcan olacak
quote:
Orjinalden alıntı: cellocan
læ gülme læ burda paylaşım yapmışım adam gelmiş diyorki sallama, diğer noktalardada bulayım ve birkaç fotosu alayım o zaman ömerfarukcan değil ömermorukcan olacak
afyonum patlamadı daha sabah sabah sersem durumdayim yormucam yorma güzel parmaklarını değmez...
Kaptan ivy görevi nası yapılıyor bilen varmı ıı ıı ıı ?
OLM NE BOLE HEP SENMI YAPCAN KENDINI BİŞİ SANION BİRAKTA KISKANMA HİÇBİYERE CIKMADI DION KANITLAMIS ÇSRO KSRO VB HİÇMİ CIIKMADI LOL DERIM BUNA SENMI CIKARCAN CAPTAN IVY lÖl^^
omerfarukcan eger elinde daha iyi bir harita varsa koy burayada gorelim ki olmadiginada eminim
madem bende yok olanlarada camur atayim diyorsun
30 level
cello ne dedim ben sana uğraşma değmez neden harab ediyorsun kendini ya kime ne ispatlamaya çalışıyorsun isteyen inanır isteyen inanmaz bitti bukadar nokta daha ötesi yok bunun