Şimdi Ara

ÇAPKINLAR YARDIMMM :):) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SULTANAHMETTE ROSE OTEL VAR ORAYI KULLANIYORUM BEN Bİ SIKINTIDA OLMAZ 50-60 ARASI BŞEY KALIRSIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: reptile_34

quote:

Orjinalden alıntı: viduka

cuma gunu eskişehirden güzel ve ozel bi misafiirm gelio taksimde guzelden bi 300 500 yaptıktan sora yine taksimde kalıabilecek guzel temiz nezih bi otel lazımm 100 ytl limitini gecmicekk bilgisyar toplamamda ettiniz yardımın aynısından isitiorum bu konuda :)

turizmci olarak yardımcı olmaya çalışim :)

herşeyden önce gizlilik ve temizlik esassa kesinlikle yıldızlı ve cadde üzeri otelleri tercih etmen,

eger 100 ytl cebinde para kalmışsa onuda oda bedeli için ayırdıysan, daha fazlasınada ihtiyacın oldugunu bilmen,

konaklayacak kişilerin kimliksiz otele alınmıyacagını bilmen (gezildi,yemek yenildi,içkiler içildi,son olarak otele gelirken misafirinin kimliği yanında olmadıgını sonradan öğrenmen)

hiçbirzaman aceleye ve telaşa kapılmamak, yıllardır otelde kalınıyor gibi rahat olmak, ısrarcı ve pazarlıgı uzatmamak

ve son olarak,,

kesinlikle resepsiyonist ve bellboyunu görmek (eger güzel büyük temiz bi odada misafirini agırlamak istiyorsan)

bol şans :)

isim verebilir misin ?
    neresi mesela,yıldızı kaç olacak?
    resepsiyonist ve bellboyu nasıl ve ne kadar görmek iyidir ?

• eyv bakıorum şimdii bu cumayı kuru kuru atlattık bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: viduka

eyv bakıorum şimdii bu cumayı kuru kuru atlattık bu arada

Odada da içseydiniz aslında içki her şeyi hallederdi. Ortmın gerginliğini alır, sizi rahatlatır... Önsevişmenin iğrençliğini azaltır
  • Ya ne için istiyorsun odayı anlamadım ama neyse.
  • allaha şükür bu sene kendi evime çıktım mekan bulma derdim yok.fikstür yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inonu88 -- 24 Kasım 2008; 1:51:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.