Şimdi Ara

CAPCOM: 'EVO 2019'da Street Fighter 6'yı Duyurmayacağız'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

    Street Fighter hayranlarına kötü bir haberimiz var: EVO 2019'da yeni bir Street Fighter oyunu duyurulmayacak. Hatta CAPCOM bir süredir Street Fighter V: Arcade Edition üzerinde çalışmasından dolayı oyunun hayranları uzun bir süre daha muhtemelen yeni bir Street Fighter oyunu göremeyecek.

     

    Serinin yapımcısı Yoshinori Ono, Street Fighter 6'ya dair herhangi bir gelişme olmadığını Twitter üzerinden açıkladı. 

     



     

    Ono, oyunun ekibinin Ocak 2018'de PC ve Playstation 4 için piyasaya sürülen SFV: Arcade Edition için çok fazla vakit harcandığını söyledi.
     
    Street Fighter V'in ana oyunu Street Fighter IV'ten yedi yıl sonra Şubat 2016'da PS4 ve PC için çıkmıştı.  








  • çok üzüldüm. street fighter mı kaldı 2020 yılına geldik?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • @Frantic22 Street Fighter sen ben öldükten sonra bile kalır :)
  • SF5 çıktıktan sonra Ono 2020’ye kadar yol haritamız var demişti. 2020’den önce açıklanmayacaktır. Ayrıca bekleyen de yok açıkcası çünkü 5. oyun güzel gelişme gösterse de çok kısıtlı bir oyun. Ve gelmesi beklenen karakterler var, güncellemeler var. O kadar çalışıyoruz diyorlar ama oyuna güzel bir veya bir kaç mod eklemediler. 4. Sezon da yayınlanmadı bu yıl. Geçen yıl bu aylarda 2 milyon toplam satışa ulaşmıştı ve 2 yıl öncede o civardaydı yani oyunu satın alan çok az, büyük ihtimal o yüzden desteklenmiyor. Yenisi yakındır 2022 de çıkar bana kalırsa. Önemli olan dolu bir oyun olması artık dövüş oyunlarında yenilik sıkıntısı ve mod sıkıntısı var halbuki düşünmesi bile bir sürü fikir getiriyor akla. Bu konuda ed boon ve harada iyi. Ono ve diğer dövüş yapımcıları gibi sınıfta kalıyor bence
  • Street Fighter yerine campcom dino crisis 2 ye remake getirsin.
  • Yani bir yıl veya daha fazla yıl bekleyeceğiz, ha? Neyse, bende 3d Street Fighter 4 oynarım o zaman. Peki abicim geciktirin. Nintendo Street Fighter'i sahiplendikten berin noluyo ya Capcom'a...
  • Karakter azlığı çeken bir oyun SF5. Hem e-spor olsun istiyor hem de az karakter koyuyorsan bu işte bir tezatlık var. SF6 ile bu sorunu aşabilirler belki ama o da 2020'ye kaldı.
  • Sfv güzel oyun Capcom suyunu sikmadan bırakmaz oyunu. Çok sağlam bir güncelleme bekleniyor EVO da . Oyunun dengesi tamamen değişebilir ve en az 5 char duyurulabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.