Şimdi Ara

Çapa tıp yeni binasına hayran kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Hamidiye su fabrikasi yazanlar uzulmuyosa capa yazanlar hayatta üzülmez  

Tr de devlet ünilerde alınabilecek en iyi eğitimi alıyorum ağlayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Damakcatlatan senle egetıplıyı kaç gündür balon gibi patlatıyorum sanırım travma sonrası stres bozukluğu yaşıyorsun birkaç gün tatil yap da kendine gel 😂😂😂

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Rektörüne söyle en iyi eğitimden daha fazla kişi faydalansın. Kontenjanınız diğer tıp fakülteleri gibi 200+ olsun;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeTıplı -- 10 Ağustos 2023; 17:48:20 >

senin saçmalıklarını dinlememek için blokladım seni ama kösele gibi suratın olduğu için hala burada dolanıyorsun yazık sana

• EgeTıplı kullanıcısına yanıt

70 civarı da askeri öğrenci var okulun kontenjanı yeterli , toplam kişi sayısı 150 civarı . Onun dışında diğer tıpların kontenjanı gereksiz fazla , kafan basmıyor ama öğrenci sayısı arttıkça eğitim kalitesi düşer . Okulu eleştirdikçe kendi bacağına sıkıyorsun haberin yok

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Sbü gibi yeni bir okulun ankara tıptan daha iyi eğitim veriyor oluşunu kaldıramıyorsun , beni bloklamanın sebebi bu . Tıp eğitim hayatım boyunca senden çok daha iyi eğitim aldım , okul bitene kadar da daha iyi bir eğitim alıcam ağlayabilirsin

• Ben demiştim demeyi hiç sevmiyorum ama ben ne demiştim. Hasdal'a 2050 de filan anca taşınır Çapa  

la olm rektör sana kaç para veriyorsa iki katını vereyim ankara tıp trollüğü yap şurada iki kuruş alacam diye milletten küfür yeme

150 hâlâ düşük ona bakarsak Ege Tıp kontenjanı 318.

62 kişi de SBÜ İzmir'den gelen var.

380 yapar. Arttırın kontenjanı;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeTıplı -- 10 Ağustos 2023; 18:22:3 >
    SBÜ yazmaya ikna ettiğin adam yoktur da, sürekli spamlayan bir adam var diye inadına yazmayan vardır hocam aşırı zorlayıcı davranıyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam kasada para kalmadı nereye bitiyor

• bunun yaptıklarının yarısını biz yapsak sınırsız ban yeriz.üniversite olarak desteklendikleri yetmiyormuş gibi forum tarafından da destekleniyorlar

Ben adamı baya kasıtsız komik bulduğum için dert etmiyorum size Allah sabır versin

Ne parası la rezil sözlerini sana aynen iade ediyorum , ayrıca bana küfür edenin kendi terbiyesizliği . Aldığım eğitim çok iyi siz de kıskanıyorsunuz olay tamamen bu , ağla kanka😂😂

• La yazmıyorsa banane biz burdaki liseli troller gibi sıralama mı yarıştırıyoruz sanki , ben olması gereken şeyi söylüyorum sadece . Okul her açıdan iyi durumda diğer devlet ünilerine göre , yazmayan kendi kaybeder

Evet kesinlikle.

• EgeTıplı kullanıcısına yanıt

Kardeşim artan kontenjan eğitim kalitesini düşürür . Fazla kişi sbüden faydalansın diye kaliteyi düşüremeyiz sorry

almanya bizi kıskanıyor yeğenim diyen dayılar neyse sen de osun

Yani bu alakasız örneği çözemedim , şimdi tekrar sbünün ankara tıptan daha iyi oldugu argümanlarla desteklettirme bana . Sonra balon gibi patlıyorsun , küsüp engelliyorsun beni

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.