Şimdi Ara

ÇAP ORGANİK HAYAL KIRIKLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitabı aldım yarısına geldim ama konu anlatım değil konu özetili olmuş ayrıntı vermiyorlar geri kalan full soru bankası gibi her tarafı soru anlatmadığı yerleri sorularda sormuşlar bende eski kitaplarla tamamlıyorum yoksa derinlemesine inmemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu kitaplardan ne bekliyorsunuz anlamiyorum. Ben aldim, cozdum, gayet begendim. Cozumleri, ornek sorulari, normal sorulari gayet guzel bir kitap. Konu anlatimi da yeterli gayet. Alirken nasil bir beklentiyle aliyorsunuz anlamiyorum. Veya almadan once icini acip bir bakmiyor musunuz. Bu forumda ne gorseniz gozunuz kapali almaya mi gidiyorsunuz?

• Sylvana S kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl fem organik önceki yıl birey organik çözdüm bunların yanına bile yaklaşamaz o kadar para veriyoruz eleştirmeye hakkımız olsun demi

• On numara kitap hocam sb siyle beraber bitirince bi şey kalmıyor ama kimya da bazı şeylerin alt yapısını önceden kavrayamadıysanız detaylı bir kitap lazım

• Hocam organik tepkimeler kısmı soyulmuş soğana döndü on sayfa adlandırma mı anlatsın?

• Hadi begenmemeyi gectim de hic mi bakmiyorsunuz alirken? Azcik karistirsaniz konu kisminin ne kadar oldugunu vs. Goreceksiniz zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.