Şimdi Ara

ÇAP KİMYA FASİKÜL SETİ KULLANANLAR İÇERİ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çapın mor renkli yks kimya fasikül setini kullananlar, memnun musunuz ? seviyesi nasıl ? kaliteli ogretici mi ? konu anlatımı yeterli mi yoksa eksik yerleri var mı ?

• ayt setini aldım daha başlamadım
  • Gazları bitirdim. Memnunum hocam. Fakat soruları konu anlatımına göre biraz ağır geldi. Onun dışında pek sorun yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasxi kullanıcısına yanıt
    hoc<m bı ınceler mısınız nasıl bır fotmatı var duzenı nasıl
  • freaking out F kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl bir kitaptı ? düzeni formatı sistemi nasıldı ? video cozumleri anlasılır mı ? soru sayısı az mı bol mu ? konu anlatımında eksik bir kural formul bi şey var mı yoksa konu anlatımı tek basına yeterli mi ?
  • Konu anlatımı güzel, örnek soru çözümü var, ösym tipi biraz daha sert soruların çözümü var kitabın içinde uygulama değil bu dediklerim. Çıkmışlar sorular var, bolca soru ve video çözümleri gayet anlaşılır.
    Daha ne olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hangi konularda kullandınız hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    hangi konular icin kullandınız hocam ?
  • TURG UTUC T kullanıcısına yanıt
    Optik - trigonometri - logaritma - üçgenler - problemler ayrıca 11.sınıfta matematik fkb tüm derslerinin setini almıştım harika

• bendede var gayet güzel ben artı olarak yanına aydın sb sını aldım kimya özelde var bende
    her konudan 500 üstü soru çözüyorum ama çapta yeter sana bence
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    ücgenler ve problemlerini ben de cozdum hocam :) optik, trigo ve logaritma da nasıl sizce ? en temelden kolaydan alıp gittikce zorlasıyor mu yine ? optik trigonometri ve logaritmada 0 olan hic bilmeyen biri youtube dan izleyip çaptan ilerleyebilir mi yoksa baslangıca uygun degil mi ?
    Uygun hocam aynen anlattiginiz sekilde yapiyorum

• hocam bu ne yaa her şeyini almıssınız :D cok mu memnunsunuz çapın konu anlatımından :) ? bi de logaritması nasıl, hic bilmeyen biri youtube dan izleyip çaptan giderse çapın üstüne de acil 345 gibi bir sb den cozerse hallolur mu sizce konu ?
  • abicen kullanıcısına yanıt
    hocam su anda hangi konudasınız kimyada ? nasıl bir hızda ilerliyorsunuz 1 konu kac günde bitiyor ?
    hocam ağır ağır ilerliyorum ayt de ama kimya özelden sadece dineyince adam baya soru çözüyor o bile yeterli ama ben çap+aydın yapacam ayt için(12 yim bu arada) kimya ve elektrik konusunu işledim en son 1 günümü verdim

tyt için daha 2. üniteyi bitirdim onda sadece kimya özel ile mf kazanım çözüyorum
    örneğin atom ve periyodik cetvel konusunu kimya özel + 100 soruluk pdf ile 6 saatte bitti mf kazanım sb danda tekrar ediyorum.
  • tesekkurler hocam :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.