Şimdi Ara

CANON SX20 IS.. bu şans bir kere gelir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar. öncelikle herkesin ilgisine şimdiden teşekkür ederim.
    CANON SX20 IS..
    NE GİTTİGİDİYOR ÜZERİNDE, NE DE SAHİBİNDEN.COM ÜZERİNDE BU KADAR UYGUNU YOK.
    sahibinden.com üzerinden get ile kredi kartı ile satın alınabilmesi amacıyla ikinci bir ilan verdim.
    yüzde 7 lik kesinti miktarını yüzde 3.5 olarak ekledim..
    eğer ptt kargo ile kapıda ürün tesliminde ödeme yapabilirseniz, fiyat 620 tl yaparım son olarak..
    ürünün garantisi var.. KORE HONGKONG ÜRETİMİ DEĞİL.. MADE IN JAPAN..ORJİNAL
    fotoğrafta ürünün seri nosunu görebilirsiniz. canon un kendi sitesinden bu seri noyu girerek 'UNDER WARRANTY" yazısını yani garanti altında olduğunu öğrenebilirsiniz.
    4 gb lık hafıza kartı mevcut. orjinal kutusu, lens kapağı, parasoley denen bir aparat ve askısı,kitapçığı mevcut..kılıf veya çantası yok.
    NEREDEYSE BUGÜN SATILMAK ÜZERE ARKADAŞLAR..
    GET FİYATIMI 650 TL OLARAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DÜZELTME YAPTIM, HER AN ALABİLİRLER
    ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN..saygılar

YENİ İLANIMIN LİNKİ:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-dijital-fotograf-makinesi-kompakt-canon-sx20-is-mukemmel-bir-makina-super-fiyat-orjinal-japan-30280713/detay

NASIL SATIN ALABİLİRİM:
    1- PTT KARGO İLE KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ İLE GÖNDEREBİLİRİM, FİYAT 630>>>620 TL YAPTIM..

2-GÜVENLİ E TİCARET İLANI AÇABİLİRİM..(YÜZDE 7 KESİNTİ MİKTARINI EKLERİM) (KESİNTİ MİKTARINI YARIYA DÜŞÜRDÜM)

3-ÖNCE EFT YAPILIR İSE KARGO BENDEN GÖNDEREBİLİRİM

4-KAHRAMANMARAŞ, OSMANİYE İLLERİNDEN BİRİNDE ELDEN TESLİM ALABİLİRSİNİZ (TERCİHİMDİR)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sıfırını 650tl'ye alacam. 2. el daha ucuz olur diye aradım ancak siz sıfırı ile kafa kafaya gidiyorsunuz. pilleri bitmiş diyorsunuz. ne diyelim iyi satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.