Şimdi Ara

Canon SLR Alacağım Bütce 1300-1800 Arası Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fotograf makinesinden pek anlamıyoum ama arkadasımın canon eos 1100D var bi kere cekmek için kullandım cok hosuma gitti ilk defa SLR makine alacağım bütcem 1300-1800 arası neleri önerirsiniz bu fiyata canon olmasını istiyorum nereden alabilirim internetten tavsiyeleriniz için simdiden tesekkürler..

• Eğer istanbuldaysan sirkeci hayyamdan 1500TL gibi fir fiyata set olarak 550D alabilirsin.Değilsen sanalpazar üzerinden de alabilirsin.
  • Konyada ikamet ediyorum ve netten almayı planlıyorum eğer net olmazsa vatanda olabilir
  • O zaman sanalpazardan 1500TL ye satan arkadaşlar var forumda sirkeci hayyam fiyatları konusunda linkler var.
  • peki buradan aldıgımız cihaz garantili olacak mı türkiye sınırları içinde yani.. fotoğraf makinesi ilk defa alacağım için hiç birsey bilmiyorum :) ve 550 D iyi mi
  • Resmi garantisi olmuyor.

Veya fotoğrafdünyası nı ararsın orada garantilisi 1650TL yazıyor ara konu yarın.Netten alırsın onlardan belki.

Bu arada 550D çok iyidir merak etme
  • Canon Eos 600D 18MP 3" LCD Dijital SLR Fotoğraf Makinesi+18-55mm IS Kit Lens ile birlikte

1.800tl ye nasil deger mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer resmi garantili ise iyi gibi.Ama benim dediğim yerde 50Tl daha ucuz olması gerek.Sizin fiyat nereden?
  • Daybuyday sanırım garantilidir burası

• 2 yıl ithalatçı garantilidir yazıyor

• Neysede diğim gibi resmi garantili ise fiyat iyi gibi.Ama karar sizin
  • Gündüz arar öğrenirim hocam onu

• 550d'yi pratikev'de de o fiyatlara gördüm, siteden birkaç alışverişim var, problem çıkmadı bende henüz.
  • bu fiyat aralığında baska makine önerebilir misiniz tavsiyeleri bekliyorum
  • http://www.fotografmakinalari.com/ bu siteden almak istiyorum sahibiyle görüstüm Duro adlı firma garantisi altındaymıs

sanalpazarda ilanı var

http://www.sanalpazar.com/Canon-Eos-600d-18-55-Is-Kit__isp3474782

bu ürünü almak istiyorum son kararımı verdim sizlerin yorumu nasıl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42_JeoGenc_42 -- 26 Mayıs 2012; 20:20:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.