Şimdi Ara

CANON SD750(IXUS 75) SIFIR KUTUSUNDA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  CANON SD750(IXUS 75) SIFIR KUTUSUNDA..

Amerikadan getirttigim canon ixus 75 sifir kutusunda satiliktir...
    gri renktedir.. birkere denenmek icin sarj edilmistir okadar..
    Suan sfiri kutusundadir ve 1sene amerika garantilidir..
    Suanda turkiye satis fiyati 800ytl..

Istedigim fiyat 450ytldir.. pazarliksiz..

3'' ekran.. 7.2mp vs vs.. ozellikleri icin link eklencektir..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• süper bir cihaz herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim..arkadasın dediği fiatlar doğrudur ben de abd den aldım fiat güzel ben satsam 500 den asağı vermem merak eden teknosalar da görür..bu arada pm attım kardes sana
  • bunun önünde neden ixus75 yazmıyor acaba ?
    tamamen merak ettiğimden soruyorum

• 2side ayni urundur.. Saniyorum Amerikada SD serisi olarak cikyior Avrupaya IXUS diye ithal ediliyor.. 2side birebir ayni urundur..

• quote:

Orjinalden alıntı: pSyCo

2side ayni urundur.. Saniyorum Amerikada SD serisi olarak cikyior Avrupaya IXUS diye ithal ediliyor.. 2side birebir ayni urundur..

aynen öyle.. 6mp olan modelini kullandım herkese tavsiye ederim. 3 inç lcd ekranı ile eşsizdir kendileri..
  • cevap için teşekkürler.
    canonlar özelliklede ixuslar süperdir bencede..
  • 24 saat kuralını ihlal etmişsin ama fiyat güzelmiş gerçekten...

edit: son atılan mesajla karıştırmışım özür dilerim.. Ama fiyat hala güzel gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duduco -- 23 Ağustos 2007; 7:54:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon coolpix P100 aldım ama...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lutfen kontrol edin nerede ihlal etmisim.. Forum zaten 24saat icinde ayni bolume 2 mesaj atmayi engellemekte lutfen tutarli yazilar yazin..

• ultra kompaktlarin krali abisi ixus 65 in veliahti fiyat guzel makine dahada guzel
  • eğer hala duruyorsa ve fiyatı 300 diyorsan alabilirim.
    teşekkürler.
  • 300 mu ben nıye gormıyorum...bu bı pazarlıksa yuhhh dıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 3 Ekim 2007; 1:29:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

300 mu ben nıye gormıyorum...bu bı pazarlıksa yuhhh dıyorum

öncelikle yuh kelimesi için sizi kınıyorum üniversite öğrencisine hiç yakışmamış.
    Ve

bu da sizin bir msjınız

quote:

fiyat ne kadar ogrenebılırmıyım sakıncası yoksa ben hongkong dan 350 ytl ye getırtıyorum kargo dahıl..
  • öncelıkle ıyı gunler...yuh kelımesını o kadar cıddıye almayın lutfen bı sasırma edatı gıbı kullandım..kımseye saygısızlık yapmak gıbı bır nıyetım yok...son zamanlarda forumda alıs verıslerım oldu vede cok komık pazarlıklarda bulundular...bakın ılanda 450 pazarlıksız dıyor vede o makınenın turkıye fıyatı bellı...sız 300 demıssınız bende sasırdım dogrusu....bu arada ozelden attıgınız msj gercekten cok gerksızdı ama uzatmaya gerek yok...benım bı masjımı alıntı yapmıssınız nedenını anlayamadım..ben bır satıcı degılım kendıme nıkon s50 modelını 350 ytl ye getırdım yurt dısından bunu yazmısım...sız ne anladınız anlamıyorum....herseyın bellı bır fıyatı vardır bazen oyle komık rakamlar telafuz edılıyorkı ınsanın cok sey dıyesı gelıyor....sızde pazarlık yok denen vede ıyı fıyat verılmıs bı urune 150 ytl bıeden pazarlık yapınca saskınlıgımdan yazdıgım art nıyet dusunmedıgım bı cumle...yınede ayıp ettıysem ozur dılerım...
    quote:

Orjinalden alıntı: sarin

quote:

300 mu ben nıye gormıyorum...bu bı pazarlıksa yuhhh dıyorum

öncelikle yuh kelimesi için sizi kınıyorum üniversite öğrencisine hiç yakışmamış.
    Ve

bu da sizin bir msjınız

quote:

fiyat ne kadar ogrenebılırmıyım sakıncası yoksa ben hongkong dan 350 ytl ye getırtıyorum kargo dahıl..

• bu arada ılan 22 agustosta acılmıs bız neyın tertısmasını yapıyoruz....alet satılmıstır zaten yada satıstan cekılmıstır....tartısmaya hıc gerek yok...
  • Sorun değil zaten dikkat edersen hala duruyorsa( Yani satılamadıysa ) diye o fiyatı verdim.
    yoksa mezarcı değilim vede sonuçta burası 2.el ve dolayısı ile pazarlık yeri sayılır.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.