Bildirim
CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (263. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
tabi canım ne demek..karşılıklı atışır gibi oluyor ama......
topik baya durgunlaşmıştı...iyi oldu böyle....
-
-
-
-
güzel anlar yakalamişsın.....
-
http://www.fotokritik.com/1301216
Yorumlarınızı fk öncelikli bekliiyorum saygılar =)
-
mert bende bulutlara bayılırım,bilirsin.bu da çok hoş olmuş.ağaçlar derinlik hisSi veriyor...
bu arada forumda bir ikimiz kaldık daimi....
şu yarınki buluşmaya katılmak isterdim...şanSa bak ki nöbetim var yarın...
şans işte....Son zamanlarda makineyi alip fotoğraf çekmeyede çıkamamıştım pek.o yüzden teze fotoğrafta koyamıyorum......
ne zamandır söyliyeyim diyorum unutuyorum...
imzan için baya zaman harcadığın belli,gerçekten güzel ve orjinal duruyor..belki biraz daha küçük olsa......
patentini al derim,bellimi olur biriSi çalar malar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DM Precious -- 13 Eylül 2008; 0:57:54 >
-
ahahha =) abi bende yazlığa kaçıyorum burda olsam belki bende gidicektim ama sağlık olsun =) imza için teşekkürler abi bir daha ufak yap falan yazmış fk'da ufaltırız yau imza güzel ya herkes görsün istiyorum:P ahah -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkhn_35 -- 14 Eylül 2008; 17:20:36 > -
-
-
-
esdicien fotoların cok güzel yaa. İmrendim valla.Özellikle aras kargo cok hos olmus. Pan tekniğiyle. -
bende frukoyu beğendim eline sağlık.. nasıl yaptın acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: Salleen
bende frukoyu beğendim eline sağlık.. nasıl yaptın acaba?
ışıkla boyama :) -
valla ressam gibi boyamışsın hocam =) -
quote:
Orjinalden alıntı: Salleen
valla ressam gibi boyamışsın hocam =)
Eyvallah hocam sağolasın.özellikle yukardaki pan fotorğafını fotoalem.com a yüklemiştim.adamın biri geldi diyor ki yazılar daha net olsa daha güzel olurdu.
iyiki yanımda değildi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X