Şimdi Ara

Canon PowerShot SX50 HS Mi? - Vs - Sony DSC-HX300 Mü? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
5
Favori
27.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitenin orjinal ürün göndermeme ihtimalini de düşünüyorum. Daha önce de bir fotoğraf makinesi sitesinden almıştım. Orjinal gelmezse bir de onu değiştirmekle uğraş uzun iş. Ben hiç Canon bayisi görmedim.Genelde Sony bayisi var. Yine de araştırıp bulamazsam internet sitelerinden almayı düşünüyorum.
  • Sony ve Canonun özelliklerini karşılaştırınca çözünürlük açısından Canon düşük. Dijital zum Sony de 200x, Canonda 4x.
    Çok fazla anlamamakla beraber bu zum düşük geldi bana. Diğer özellikleri birbirine yakın. Zum olayı kafama takıldı.
    Bunu biraz açıklarmısınız.
  • sen çok yanlış makinaya bakıyorusun ne 4x i ben sana canon sx50 al diyorum 50 x zoomu var sx50 nin.ve hx300 e göre daha net çekiyor diyorum. linkte eşşşek kadar 50x zoom yazıyor sen 4x diyorsun.aynı şeyleri sana tekrar tekrar yazımaktan bıktım.sen internetten makine falan alamazsın bu gidişle.hatta önce gözlük siparişi ver sonra fotoğraf makinası alırsın.
  • Biraz daha saygıya davet ediyorum seni. Tekrar tekrar yazmak istemiyosan yazma. Ben bir ürün alacağım ve araştırarak almak istiyorum. Bilmiyo da olabilirim. Cevap vermeyeceksen hiç yazma daha hayırlı olur. BAna yardımcı olacak iyi insanlar da çıkacaktır mutlaka.
    Ben yanlış makineye bakmadım ayrıca. CAnona baktım. Hepsiburada.com daki yorumlarda tek eksi yönünün pilli olduğu yazılmış. Bir de çözünülürlüğü karşılaştırdım Sony ile. Teknik terimleri çok fazla bilmem. Ama orada çözünülürlük Canon un 12.1 yazıyor. Sony nin ise 20.4 yazıyor. Bu rakam düşük geldi ben onu sordum. Yazmak isteyen hayırsever arkadaşlardan cevap bekliyorum. Yardımcı olacaklara da şimdiden teşekkür ediyorum.

Orijinalden alıntı: mıragen

Ben yanlış makineye bakmadım ayrıca. CAnona baktım. Hepsiburada.com daki yorumlarda tek eksi yönünün pilli olduğu yazılmış. Bir de çözünülürlüğü karşılaştırdım Sony ile. Teknik terimleri çok fazla bilmem. Ama orada çözünülürlük Canon un 12.1 yazıyor. Sony nin ise 20.4 yazıyor. Bu rakam düşük geldi ben onu sordum. Yazmak isteyen hayırsever arkadaşlardan cevap bekliyorum. Yardımcı olacaklara da şimdiden teşekkür ediyorum.

İkisi arasında kesinlikle Canon'u tavsiye ederim. Referans site bile vereyim hemen:http://www.luminous-landscape.com/reviews/cameras/canon_sx_50_review.shtml
    Bu site öyle alelade önüne gelen her makineye "oolum süper bişii ya" şeklinde yazan sitelerden değil. Ağır abilerin olduğu bir site. Az ama öz yazarlar. İncelemeyi yapan SX50'yi beğenmiş. Elbette ufak algılayıcı modellerdeki eksikler var ama dediğine göre şu ana kadar kullandığı en iyi bridge makinelerden biriymiş.
    Onerilen yazılar:https://goo.gl/MjvgmHTelefoto lens nedir, nasıl kullanılır:http://halkboyleistiyor.com/wp/?p=9215Hangi tam kare sistemi secmeli:http://halkboyleistiyor.com/wp/?p=8155En iyi 70-200mm lensler:http://halkboyleistiyor.com/wp/?p=9173

• Çok teşekkür ederim. Tavsiyenizi dikkate alıcam.

Orijinalden alıntı: mıragen

Biraz daha saygıya davet ediyorum seni. Tekrar tekrar yazmak istemiyosan yazma. Ben bir ürün alacağım ve araştırarak almak istiyorum. Bilmiyo da olabilirim. Cevap vermeyeceksen hiç yazma daha hayırlı olur. BAna yardımcı olacak iyi insanlar da çıkacaktır mutlaka.

bi bitmediniz

• Benim bitmemden sanane ya. Sen kendi işine bak.Benim forumdaki amacım bilmediğim şeyleri bilenlerden öğrenmek.
    Sen kendi bilgini kendine sakla. Bana yardımcı olanlar olur.Sen rahatsız olma.
    2) Bir de video çekim kalitesi nasıl. Yardımcı olurmusunuz.
    canon sx50 kullanıcısı olarak seri çekim modu olarak çok çok çok başarılı olmuş bu model. sx40 kullanmadım ama geri kalan s3 e kadar modellerinin hepsi seri çekimde çok yavaştı. ama sx50 de sensörden dolayı galibaa çok hızlı . emin olun yürüyen insanın konuşan adamın uçan kuşun videosunu çeker gibi resmini çekiyor ve yüksek kalite de çekiyor. çok güzel bir alet olmuş :)

ama vizörü keşke biraz daha geniş tutsalardı da pro tadını daha güzel alabilseydik.

video çekimlerinde de aynı kalitede ve güzellikte kullanabiliyorsunuz. zoom yapıyor ve fotograf çekiyorsunuz.

Hareketli görüntüleri tam 12,1 MP çözünürlükle, en fazla 10 çekim için 13 kare/saniyeye varan bir hızda, Yüksek Hızlı Seri Çekim HQ da çekiyor.
    İki video ekleyeyim.

[DHTUBE=]

• Videolar çok güzelmiş gerçekten. Daha iyi fikir sahibi oldum.Çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar canon sx50 aldım. İçinden çıkan cd yi bilgisayara takıyorum. Dili İngilizce.Bunu Türkçe yapmamız mümkünmü.
    Kullanamamamın bir sebebi de hafıza kartını yanlış almışım. Onun iadesi vs. onu beklerken hiç değilse diğer problemleri halletmek istiyorum.
    Yukarıda sormuştum.Bu konularda yardımcı olabilirmisiniz.
    kardeş iyi kızmışşın bize :) makinen hayırlı olsun. canonun kurulum cd si doğal olarak ingilizce :) TR si yok. Ama sx50 de türkçe menü var. cdden kurdugun program ile panoromik çekimlerini birleştirip resimlerde raw ile ilgili işlemler yaparsın . hafıza kartında en az 16 gb al derim .HQ modu kullanmayı ögrendimi diğer modlara sıra gelmiyor :) seri çekimden dolayı çok resim çekersin haberin olsun . yine soruların olursa burdan yaz arada bakıyorum. asıl bilen büyüklerimizde burdan sana yardımcı olurlar inş.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.