Şimdi Ara

Canon PowerShot SX50 HS 50X OPTİK ZOOM CANON DELİRMİŞ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
30.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: svideoz

yahu bende zoom ile çekim yaparım ama 50x zoom cidden çok abartı bir değer objektif tarafında keskinlik ve doku kaybı gibi kusurlar mutlaka olacaktır bu kaçınılmaz kişisel görüşüm 25x üzeri zoom sorun demek ve pekte yanaşılmamalı

Bence abartı değil madem 25x le yetinmeyi planlıyorsun ozaman dijital makina alıcaksınız. 50x tam olmuş bu makinaya belgesel çekiyorum resmen hem video kamera hem foto makinasını sunuyor bana.
  • arkadaşlar bende makina arıyorum
    panasonic fz150 ve panasonic fz200 ile kıyaslandığında hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim
  • Kesinlikle fz200

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafercayli

arkadaşlar bende makina arıyorum
    panasonic fz150 ve panasonic fz200 ile kıyaslandığında hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim

http://snapsort.com/compare/Canon-PowerShot-SX50-HS-vs-Panasonic-Lumix-DMC-FZ200

tabiki sx50 yukardaki adresten karşılaştırmaları okuyun anlarsınız.
  • Arkadaşlar fotoları pcde düzenleme yapım photo shopla falan öyle makinaya atınca resımleri göremiyorum. normalde pcde olan resımlerıde atıyorum hafıza kartına ama makinaya takınca resimler görünmüyor nedeni nedir bunun. ( jpg formatta atıyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: willrock35

quote:

http://snapsort.com/compare/Canon-PowerShot-SX50-HS-vs-Panasonic-Lumix-DMC-FZ200

Sadece kağıt üzerindeki özelliklere bakarak makine alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip
  • selam arkadaslar sony hx 200 v almak uzeeyim tavsiye ve goruse ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahmurat

quote:

quote:

Sadece kağıt üzerindeki özelliklere bakarak makine alınmaz.

Sadece bir makina eline alıp öylede alınmaz bnce sonra pişman olma sansın olabilir. bakarsın youtube gibi video sitesine canon sx50 vs fz200 yazarsın yüzlerce video izlersin içine sineni öyle alırsın.

• quote:

quote:

yahu bende zoom ile çekim yaparım ama 50x zoom cidden çok abartı bir değer objektif tarafında keskinlik ve doku kaybı gibi kusurlar mutlaka olacaktır bu kaçınılmaz kişisel görüşüm 25x üzeri zoom sorun demek ve pekte yanaşılmamalı

Bence abartı değil madem 25x le yetinmeyi planlıyorsun ozaman dijital makina alıcaksınız. 50x tam olmuş bu makinaya belgesel çekiyorum resmen hem video kamera hem foto makinasını sunuyor bana.

Gerçekten 50x tam olmuş...makinayı ilk aldığımda her ne kadar youtube den test videolarını izleyip beğensemde yinede tereddütlerim vardı.ama elime alır almaz biraz kurcalayınca işte aradığım makina budur dedim.ilk test çekimim ay fotoğrafları oldu.aslında daha iyi ayarlarla daha da güzel çekilebileceğini düşünüyorum zira çektiğim ay resimleri tam istediğim gibi olmadı.ama ilerleyen zamanlarda (havalar bi ısınsın bakalım)daha iyilerini çekeceğim inşaallah.
    Dandik bi tripodla çektiğim ay fotolarınıhttp://resimlerkonussun.blogspot.com/ blog adresimden bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeybek79

quote:

quote:

Gerçekten 50x tam olmuş...makinayı ilk aldığımda her ne kadar youtube den test videolarını izleyip beğensemde yinede tereddütlerim vardı.ama elime alır almaz biraz kurcalayınca işte aradığım makina budur dedim.ilk test çekimim ay fotoğrafları oldu.aslında daha iyi ayarlarla daha da güzel çekilebileceğini düşünüyorum zira çektiğim ay resimleri tam istediğim gibi olmadı.ama ilerleyen zamanlarda (havalar bi ısınsın bakalım)daha iyilerini çekeceğim inşaallah.
    Dandik bi tripodla çektiğim ay fotolarınıhttp://resimlerkonussun.blogspot.com/ blog adresimden bakabilirsiniz.

Güle güle kullan kardeşim ay resimlerin yinede fena sayılmaz. Bahar gelsin ozaman daha yakınlaşıyor ay ve hava daha berak olur ozaman çekeriz.. bu arada
    Makinayı renklerim sekmesinden ''Canlı'' seçeneğinde kullan daha etkileyici renkler veriyo bunu söylemekte fayda var. :)

• Makinama Raynox DCR-250 aldım makro çekimlerim buyrun

Canon PowerShot SX50 HS 50X OPTİK ZOOM CANON DELİRMİŞ Mİ?

yanmış kibrit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willrock35 -- 20 Şubat 2013; 22:08:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güle güle kullan kardeşim ay resimlerin yinede fena sayılmaz. Bahar gelsin ozaman daha yakınlaşıyor ay ve hava daha berak olur ozaman çekeriz.. bu arada
    Makinayı renklerim sekmesinden ''Canlı'' seçeneğinde kullan daha etkileyici renkler veriyo bunu söylemekte fayda var. :)

Alıntıları Göster
    eyvallah kardeşim sağolasın.zaten koydum kenara makinayı, havaların ısınmasını vede vaktimin olmasını bekliyorum,daha doğru dürüst kullanamadım keratayı
    senin resimlere gelirsek ; sanki discovery channel den fırlamışlar gibi,yani gayet başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeybek32 -- 20 Şubat 2013; 19:22:02 >

• bu arada Raynox DCR-250 olayını tam anlayamadım,makinaya takılan ayrı bir aparat mı bu ?
  • quote:

eyvallah kardeşim sağolasın.zaten koydum kenara makinayı, havaların ısınmasını vede vaktimin olmasını bekliyorum,daha doğru dürüst kullanamadım keratayı
    senin resimlere gelirsek ; sanki discovery channel den fırlamışlar gibi,yani gayet başarılı

:) eyvallah kardeşim.
  • quote:

bu arada Raynox DCR-250 olayını tam anlayamadım,makinaya takılan ayrı bir aparat mı bu ?

Evet tahmin ettiğin gibi.. kameranın üzerindeki lensin ucuna takılıyo. bu tür makinalarda hatta dslr makınlarda bile makro çekimi yapmak için bi kaç daha ürün var ama aralarında en iyi sonuç veren budur.http://forum.donanimhaber.com/m_64042819/tm.htm şu forumdan takıp edebilirsin.
  • quote:

quote:

bu arada Raynox DCR-250 olayını tam anlayamadım,makinaya takılan ayrı bir aparat mı bu ?

Evet tahmin ettiğin gibi.. kameranın üzerindeki lensin ucuna takılıyo. bu tür makinalarda hatta dslr makınlarda bile makro çekimi yapmak için bi kaç daha ürün var ama aralarında en iyi sonuç veren budur.http://forum.donanimhaber.com/m_64042819/tm.htm şu forumdan takıp edebilirsin.

bende yakında sx50 almayı planlıyorum, en uygun fiyat sanalpazardaki 999tl'lik fiyat ama garanti konusunda tereddütüm var... senin aldığın yerle ilgili detayları rica edebilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgunce

quote:

quote:

bende yakında sx50 almayı planlıyorum, en uygun fiyat sanalpazardaki 999tl'lik fiyat ama garanti konusunda tereddütüm var... senin aldığın yerle ilgili detayları rica edebilirmiyim.

Bende makinamı sanalpazardan aldım. yurt dışı garantili. şuana kadar bi sorun yok olucağınıda sanmıyorum yani türkiye garantili olan fiyatına değidi diyebiliyorum. tek önerim hızlı kargo gönderenlerden alın makinayı. diğerleri 10 gün yada 15 gün sürebiliyor. Akomel adlı bir satıcıdan almıştım bn ozaman sadece en iyi fiyat onda vardı ama en az 10günde yolluyabilirim dedi, çünkü yurt dışından getirtiyordu neyse siparişi verdim. 14 gün oldu gelmedi bnde baktım baska bi satıcı daha piyasaya sürmüştü makinadan ve hızlı kargo seçeneği ile hemen iptal edip ondan aldım 1 günde geldi ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willrock35 -- 21 Şubat 2013; 13:35:08 >

• Sanalpazar, sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerdeki yurtdışından direk size geleceğini söyleyen kişilerden alışveriş yapmayın derim. Çünkü ürün gümrüğe takılınca sorumluluk almıyorlar ve bir ton masraf ve uğraşla alabiliyorsunuz ancak. Eğer Türkiye'ye getirip size Türkiye'den kargoluyorlarsa o şekilde alınabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgunce

quote:

quote:

Bende makinamı sanalpazardan aldım. yurt dışı garantili. şuana kadar bi sorun yok olucağınıda sanmıyorum yani türkiye garantili olan fiyatına değidi diyebiliyorum. tek önerim hızlı kargo gönderenlerden alın makinayı. diğerleri 10 gün yada 15 gün sürebiliyor. Akomel adlı bir satıcıdan almıştım bn ozaman sadece en iyi fiyat onda vardı ama en az 10günde yolluyabilirim dedi, çünkü yurt dışından getirtiyordu neyse siparişi verdim. 14 gün oldu gelmedi bnde baktım baska bi satıcı daha piyasaya sürmüştü makinadan ve hızlı kargo seçeneği ile hemen iptal edip ondan aldım 1 günde geldi ürün.

Teşekkürler bilgiler için, vatan'da hafta sonu 1300'e düşmüş fiyatı+ 4 ay taksit erteleme ile sanırım yarın vatandan alıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.