Şimdi Ara

Canon PowerShot sx160 mı ? Nikon Coolpix l310 mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bişey soracağım ben bu aralar bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum araştırdım bunları buldum bütçem en fazla 400 TL sizce hangisini almalıyım Canon PowerShot sx160 mı ? Nikon CoolPix l310 mu ? veya arkadaşlar 400 TL yi geçmicek bunlardan iyisi varsa siz söyleyin. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. Ve Hangisine eklemeler yapılabilir falan filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimistz -- 8 Ağustos 2013; 19:30:06 >

• Nikon L310 bas-çek makina diye anımsıyorum. Yani hiçbir kullanıcı ayarlı modu yok. Hep makinadaki hazır sahne modlarına mahkumsunuz. Eğer makina alıp fotoğrafçılık konusunda diyafram, perde hızı(enstantane), ISO nedir nasıl etkiler, nerelerde ne zaman hangisi gerekir gibi konuları öğrenmek ve makinanızda uygulamalı görmek istiyorsanız Nikon L310'u aldığınız gün hiçbir şey yapamadığınızı görünce "E bu ne be" deyiverirsiniz bilesiniz. Canon Sx160IS'de kullanıcı ayarlı modlar mevcut, M,Av,Tv,P gibi... Bir de L310 4 kalem pil istiyor iken Sx160IS 2 kalem pil istiyor. Bu da kafadan 2 kati pil ömrü var diye düşündürebilir bizi !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Nikon L310 bas-çek makina diye anımsıyorum. Yani hiçbir kullanıcı ayarlı modu yok. Hep makinadaki hazır sahne modlarına mahkumsunuz. Eğer makina alıp fotoğrafçılık konusunda diyafram, perde hızı(enstantane), ISO nedir nasıl etkiler, nerelerde ne zaman hangisi gerekir gibi konuları öğrenmek ve makinanızda uygulamalı görmek istiyorsanız Nikon L310'u aldığınız gün hiçbir şey yapamadığınızı görünce "E bu ne be" deyiverirsiniz bilesiniz. Canon Sx160IS'de kullanıcı ayarlı modlar mevcut, M,Av,Tv,P gibi... Bir de L310 4 kalem pil istiyor iken Sx160IS 2 kalem pil istiyor. Bu da kafadan 2 kati pil ömrü var diye düşündürebilir bizi !..

Peki kardeşim bişey daha soracağım ben sx160 - sx230 - samsung ws100 arasında kaldım hangisini almalıyım sence ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimistz

quote:

Nikon L310 bas-çek makina diye anımsıyorum. Yani hiçbir kullanıcı ayarlı modu yok. Hep makinadaki hazır sahne modlarına mahkumsunuz. Eğer makina alıp fotoğrafçılık konusunda diyafram, perde hızı(enstantane), ISO nedir nasıl etkiler, nerelerde ne zaman hangisi gerekir gibi konuları öğrenmek ve makinanızda uygulamalı görmek istiyorsanız Nikon L310'u aldığınız gün hiçbir şey yapamadığınızı görünce "E bu ne be" deyiverirsiniz bilesiniz. Canon Sx160IS'de kullanıcı ayarlı modlar mevcut, M,Av,Tv,P gibi... Bir de L310 4 kalem pil istiyor iken Sx160IS 2 kalem pil istiyor. Bu da kafadan 2 kati pil ömrü var diye düşündürebilir bizi !..

Peki kardeşim bişey daha soracağım ben sx160 - sx230 - samsung ws100 arasında kaldım hangisini almalıyım sence ?

Samsung'u almayın, ciddi fark ile kötüdür ! 2 kalem pil sizce işinizi kolaylaştırır bir durum ise Sx160, şarjlı batarya olayı size göre iyi ise Sx230 alın. İmaj kalitesi olarak çok çok yakınlar, bir de boyut olarak Sx230 daha ufak, daha şık bir cihaz.

• quote:

quote:

quote:

Samsung'u almayın, ciddi fark ile kötüdür ! 2 kalem pil sizce işinizi kolaylaştırır bir durum ise Sx160, şarjlı batarya olayı size göre iyi ise Sx230 alın. İmaj kalitesi olarak çok çok yakınlar, bir de boyut olarak Sx230 daha ufak, daha şık bir cihaz.

Yani sx230 u önerirsin öylemi birde ben bunu çantasıyla el askısıyla felan kaça alırım fiyatı nedir ona göre kazık yemeyelim

• quote:

Yani sx230 u önerirsin öylemi birde ben bunu çantasıyla el askısıyla felan kaça alırım fiyatı nedir ona göre kazık yemeyelim

Valla o kadar aksesuarının falan fiyatını-ederini bilemiyorum. Ben de akakce.com veya cimri.com'dan fiyatlara bakar söylerim ancak size. Bir de forumda Sx230 kullanıcıları başlığı da var, belki orada sorarsanız kullananlar da size daha detaylı bilgiler aktarabilirler...
    -
    http://forum.donanimhaber.com/m_48367956/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.