Şimdi Ara

canon powershot a650is üzerine tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar canon powershot a650is makinam var makinamın fotoğraf çekiminden memnunum fakat daha taşınabilir bi cihaz almak istıyorum daha küçük ve kibar birşey hd özellilki ve makro çekimlerde tatminkar bi makina almak istiyorum. bana tavsiye edebileceğiniz makinalar hangileridir fiyatları hangi aralarda acaba makinan daha kibar ve küçük olmasını istiyorum suanki makinam büyük gelmeye başladı şu an istediğim özellikler bunlar ayrıca suanki makinamı kaca satabilirim tüm aksesuarları ve gp powerbank ve 4 adet gp2700 mah pilleri case logic kılıfıda mevcuttur takas yada bunu satıp yenısını almak ıstıyorum makina tam prof olmasına gerek yok çünkü ileri düzey fotoğrafcı diilim arkadaşlar şimdiden herkese cok teşekkürler

• Arkadaslar hic önerisi olan yok mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu makine güzel makine, işyerinde bi arkadaşta var. Baya eski ama, hala taş gibi. Hertürlü manuel ayar yapılabiliyor.
    Bu makinenin yeni versiyon muadilleri Canon G serisi cihazlar. Kaliteli cihaz.
    bu makinenin ederini bilmem ama, sıradan bir kompakt makine alırsanız,
    bu makineye alıştığınız için üzülürsünüz. Çıtanızı yükseltin derim.
    olympus xz1
    canon gx1
    canon g12 - 15
    sony rx100
    fuji x100
    canon s110
    daha altı hüsran yaratır. bu cihazın imaj kalitesini bildiğim için diyorum.
  • Anladim cok tesekkur ederim cevabiniz icin vermis oldugunuz cigazlar kompakt sinifa mi giriyor yoksa prof mu çünkü manuel ayarlardan pek anlamiyorum profesyonel fotoğraf ciliga merakım var ama maaleaef kurs falan icin vakdim olmuyor o yüzden kompakt makina istiyorum birde kolay tasima amaciyla deistiriyorum acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu makineler Kompak makinelerin bir üst sınıfı,
    1-Sensör boyutları compaklara göre biraz daha büyüktür.
    2-imaj kaliteleri iyiddir.
    3-manuel ayarlara müsade ederler
    4-Prof makine değildir. compak ile like türü cihazların arasında kalan taşıması kolay, kaliteli fotograf isteyen kullanıcıların tercih ettiği cihaz türleridir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 100d vs 60d
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.