Şimdi Ara

canon pixma mp160 kablo sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • canon pixma mp160 aldım bilgisayardan resim tarattıgımda ...
    " Tarayıcıyla iletişim kurulamıyor.Kablo baglantısı kesilmiş veya tarayıcı kapatılmıs olabilir. Durumu kontrol edin.Tarayıcı sürücüsü kapatılacak. code:2,155,0 "
    diye hata veriyor.
    Bu Sorun nasıl aşabilrim

USB printer cable 1.8 m koblo LPT port

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunayman -- 18 Ocak 2007; 23:39:02 >

• aynı sorun bendede var..:/
    mp180 modeli...
    bende anlamadım.. ama bozuk dıye dusunuyorum scan özelliği
    acaba hepsimi boyle..
  • Aynı model bendede var hatta ben ekli 4 m kablo kullanıyorum valla hiç bir sorunla karşılaşmadım başka kablo ile denersen daha sağlıklı sonuç elde edersin...
  • printeri tanıtırken kapalı tutun tam o ekran geldiğinde açın...yine olmuoyrsa kabloyu değiştirin içinden çıkanlar genelde bozuk oluyor ben 1 tane 2 de arkadaşım war alan hepimizin bozuk çıktı kabloları...
  • kartuşların boş ise çalışmaz
  • kartuş boş iken scanner neden çalışmıyor ki?
  • usb kaplosu nasıl b, kablo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CANON E404 PIXMA YAZICI YARDIM !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yukarı. aynı sorun bendede var hallettinmi kardeşim?

• kabloyu değiştirince çalıştı.

pegasus' un çin malı kablosu çalışTIRmıyor!
    eski bi web kameram vardı, onun kablosuyla çalışıyor. (marka yok)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekinaf

kabloyu değiştirince çalıştı.

pegasus' un çin malı kablosu çalışTIRmıyor!
    eski bi web kameram vardı, onun kablosuyla çalışıyor. (marka yok)

iki kablo denedim çalıştıramadım kablo bozuk olsa hiç tanımaması gerek dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felix -- 4 Haziran 2007; 18:06:01 >
  • ben hallettim..

1-arayıp sordum; pc ye ilk tanıtırken kapalı tutun tam aleti sorduğunda açın..

2-kartuşları doğru takın tam oturması lazım ileri ittikten sonra yukarı itin
  • 3 kablo denedim s-link siyah renkli kablosunda oldu...
  • bunun sebebi bilgisayarın ana kartındaki usb girişlerinin canon ile uyumsuz olması.
    biostan usb 2.0'ı kapatın mesele halloluyor

yada eğer risk almak istersen ana kartın biosunu güncelle 2.0 ile çalışacaktır.(ama tavsiyem yapma riskli)
  • Dün aldım mp180..Aynı sorun bende de oldu..Arkadaşın dediği gibi bios'tan usb 2.0ı iptal edip 1.1 yapınca sorun düzeldi..ama 1.1 şeklinde kullanmak usb'yi geçici bir cozum yeni bir kablo ile denemedim onu da denerim..

Asıl sormak istediğim mp180'nin tarayıcı cozunurlugu 1200dpi fakat ben max. 600 dpi ile taratabiliyorum.. Programdaki (Canon Navigator) max. gorunen çözünürlük bu acaba sorun makinede mi ?
  • Beyler bu makinaya süper diyorsunuz HP'ye fark atar diyorsunuz bir de şu soruna bakın. Kablosu bozuk geliyormuş yok USB girişi tanımıyormuş. Tam almayı düşünüyordum yine aklım karıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

kartuşların boş ise çalışmaz

Ben de merak ettim:

Kartuşlar boş olduğu halde scanner neden çalışmaz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadheerjahn

Beyler bu makinaya süper diyorsunuz HP'ye fark atar diyorsunuz bir de şu soruna bakın. Kablosu bozuk geliyormuş yok USB girişi tanımıyormuş. Tam almayı düşünüyordum yine aklım karıştı.

ya kablosu bozuk falan değil
    yukarda ne yazdım baksana.sorun eski anakartların bios uyumsuzluğundan kaynaklanıyor kablodan değil.
    kabloda sorun olsa yazıcıyı hiç kullanamazsın zaten
  • sevgili SinanBest,
    benimde şöyle bir sorunum var.yazıcım bazan çalışıyor,bazan çalışmıyor.kablodan mı,usb porttan mı,yoksa anakart yeni teknolojileri tanımıyor ondan mı?anakart 2004 model,yazıcı 2007model...
    quote:

Orjinalden alıntı: SinanBest

quote:

Orjinalden alıntı: kadheerjahn

Beyler bu makinaya süper diyorsunuz HP'ye fark atar diyorsunuz bir de şu soruna bakın. Kablosu bozuk geliyormuş yok USB girişi tanımıyormuş. Tam almayı düşünüyordum yine aklım karıştı.

ya kablosu bozuk falan değil
    yukarda ne yazdım baksana.sorun eski anakartların bios uyumsuzluğundan kaynaklanıyor kablodan değil.
    kabloda sorun olsa yazıcıyı hiç kullanamazsın zaten

• senin durum biraz karışık görünüyor.porttanda olabilir.kablodanda olabilir ana karttanda olabilir,hatta ve hatta yazıcıdanda olabilir.
  • aynı sorun bendede var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.